Niko Ago: "Ο Αλβανός που θα μας έκανε μποϋκοτάζ, τώρα βάζει λυτούς και δεμένους για να μείνει στην Ελλάδα"

Πρόσφατα ευαισθητοποιήθηκαν κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι «κεντρο- αριστερών» αποκλίσεων, με σκοπό να κρατήσουν «παράνομα» στην χώρα μας έναν αλβανό «δημοσιογράφο» που αντιμετωπίζει την προβλεπόμενη από τον νόμο απέλαση του από την Ελλάδα επειδή δεν έχει τα απαραίτητα ένσημα.. 
1110928_b
Μεταξύ αυτών των ευαίσθητων που «ξεσηκώθηκαν» συγκαταλέγεται και «ο χασάπης» των κάθε ηλικίας Ελλήνων, «ο χασάπης του μνημονίου»  το γνωστό «πολιτικό παχύδερμο», ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι γνωστές συνιστώσες του Σύ.Ριζ.Α αλλά και κάποιοι έξωθεν πολύ-μισθοδοτούμενοι τελάληδες της παγκοσμιοποίησης. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μάλιστα, έσπευσε να παροτρύνει  τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου από τον οποίο ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ στο «πλαίσιο του νόμου να παρανομήσει», και να εξαντλήσει τα περιθώρια διακριτικής!!! ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο άθλιος κατά τα άλλα αλβανός «δημοσιογράφος» Niko Ago. 
Κύριε Βενιζέλε, δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση να επεμβαίνετε με αυτόν τον τρόπο, εφόσον η στάση σας είναι εκτός από επιλεκτική και στάση που προτρέπει στην -με εύσχημο τρόπο- παραβίαση του νόμου.
Ποιος είναι ο Niko Ago;
nikoago18Ο Ago ήρθε στην Ελλάδα με τον γνωστό παραδοσιακό αλβανικό τρόπο: Νύχτα διέσχισε τα βουνά της Αλβανίας πιστεύοντας τάχα στα ανοιχτά σύνορα και στην ανθρώπινη αλληλεγγύη, αλλά βασικά το μόνο που ήθελε ήταν «να λαδώσει το ολο-στέγνο αντεράκι του» και έτσι κατέληξε εδώ, στην αφιλόξενη καθώς με κάθε ευκαιρία ο ίδιος εντέχνως διαλαλεί, Ελλάδα.  Αλλά ο Ago μετά από μερικά χρόνια "ακούσιας" παραμονής του εδώ -προφανώς θα τον σύραμε ως σκλάβο και δεν το γνωρίζουμε-, συνάντησε τους γνωστούς «αριστερούς» εγκάθετους, και άρχισε να αρθρογραφεί στην «Αυγή», τουτέστιν, γενόμενος και «δημοσιογράφος».
Διέσχισε τα σύνορα νύχτα και παρανόμως. «Έφτυσε»  τους νόμους αυτής της χώρας. Έφαγε και έζησε από τους Έλληνες εδώ, που όχι μόνο τον ανέχθηκαν αλλά τον φρόντισαν και τον τάϊσαν καθώς και την οικογένεια του, και αυτός αντ΄ αυτού, ήθελε να μποϋκοτάρει έστω και συμβολικά την χώρα που τον έθρεφε, την χώρα που παρά την θέληση της συνέχιζε να τον φιλοξενεί και να του δίνει λόγο κατά πολύ ισχυρότερο από κάθε ιθαγενή έλληνα πολίτη.    
Αυτά έκανε ο αλβανός όταν εμπνεύστηκε την ανθελληνική συμβολική κίνηση μποϋκοτάζ της οικονομίας μας, εφόσον προέτρεπε όλους τους Αλβανούς μετανάστες, και όχι μόνο, να μη ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα. 
Η ανθελληνική κίνηση του Niko Ago.. «Προς όλους τους μετανάστες, κανείς μας δεν πρέπει να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ μέσα στην Ελλάδα» 
«Δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ για 24 ώρες! Καμία αγορά την 1η Μαρτίου». Με αυτό το σύνθημα το ειρηνικό κίνημα «24 ώρες χωρίς εμάς» καλεί τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα να απόσχουν από κάθε οικονομική συναλλαγή για ένα ολόκληρο 24ωρο, ως μορφή αντίστασης «στα μηνύματα ξενοφοβίας και ρατσισμού, αλλά και αντίδρασης στον αποκλεισμό των μεταναστών που ειρηνικά ζουν και εργάζονται», όπως γράφουν οι δημιουργοί της κίνησης στη σελίδα των σχεδόν 6.000 μελών στο Facebook. Όπως αναφέρουν Τα Νέα, δημιουργός της σελίδας είναι ο δημοσιογράφος Νίκο Αγκο. «Πρόκειται για μια κίνηση που πρωτοξεκίνησε στην Αμερική το 2006, όταν χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, οι μαθητές δεν πήγαν στα σχολεία, οι εργάτες στα εργοστάσια. Η Αμερική κλήθηκε να 'φανταστεί' τη ζωή της χωρίς τον Λατινοαμερικανό της» λέει. Την 1η Μαρτίου οι μετανάστες θα αντισταθούν σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο. «Στην Ελλάδα δεν περιμένουμε να γίνει ό,τι έγινε στην Αμερική και ούτε εμείς καλούμε σε απεργία τους μετανάστες. Αυτό θα έπρεπε να το κάνουν τα συνδικάτα. Ποιος μπορεί να τους προτρέψει να χάσουν το μεροκάματό τους;». Ήδη πάντως ξεκινούν να δουλεύουν για τη διοργάνωση μιας πανευρωπαϊκής απεργίας του χρόνου. «Το νόημα της κίνησης θεωρητικά αυτό είναι. Τι θα έκαναν οι γιαγιάδες, αν οι γυναίκες που τις φροντίζουν δεν πήγαιναν μία ημέρα στο σπίτι; Τι θα έκανε η ΕΒΓΑ της γειτονιάς αν οι μετανάστες, που στην πλειονότητά τους από συνοικιακά καταστήματα προμηθεύονται τα απαραίτητα προϊόντα, δεν ψώνιζαν;». (από in.gr, διαβάστε περισσότερα απο αλβανική ακραία ιστοσελίδα - με μεταφραση google..)
Αλβανέ Niko Ago,  τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξεις τους πιο πάνω ισχυρισμούς σου. Η Ελλάδα -αν και δεν είναι η ΕΒΓΑ της γειτονιάς- οικονομικά αιμορράγησε από εσάς, και όμως σας δέχτηκε και σας εξέθρεψε για πολλά-πολλά χρόνια, αλλά δεν μπορεί πλέον να σας σηκώσει άλλο στους ώμους της, και ειδικά κάποιους σαν εσένα και εφόσον δεν έχεις πλέον τα νόμιμα δικαιολογητικά ώστε να παραμείνεις, ήρθε ο καιρός "να μήν κλαίγεσαι", και να φανταστείς την ζωή σου χωρίς την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου