Το... βιολί τους τα καθεστωτικά ΜΜΕ




Συντεταγμένα στην προσπάθεια λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής. Ίσως μερικές φορές να καταντάει κουραστικό να αναφερόμαστε συνέχεια στον ρόλο των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν μάταια με στρεβλώσεις, παραπληροφόρηση, υπερβολές και κυρίως με την απόκρυψη αλήθειας να σπιλώσουν το όνομα και τα στελέχη του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.
Τα θλιβερά γεγονότα της Πάτρας, το τραγικότερο των οποίων υπήρξε η απώλεια ζωής ενός νεαρού αθώου συμπατριώτη μας, αποτέλεσαν το έναυσμα για μια έκρηξη οργής των κατοίκων προς τους λαθρομετανάστες και κυρίως προς τις αρμόδιες Αρχές που όλον αυτόν τον καιρό κωφεύουν στις διαρκείς εκκλήσεις τους. Ο ξεσηκωμός των κατοίκων, στους οποίους συμπαραστάθηκαν και ντόπια μέλη της Χρυσής Αυγής, είχε ως αποτέλεσμα τελικά την εκκένωση του χώρου της Πειραϊκής Πατραϊκής, το οποίο είχε μετατραπεί σε ορμητήριο των λαθρομεταναστών κι άντρο εγκληματικότητας. Πρέπει όμως κάθε φορά να φτάνουν οι άνθρωποι στα άκρα, να χάνονται ανθρώπινες ζωές, για να πράξει η Πολιτεία το αυτονόητο; Να τηρήσει τον νόμο!

Η συμπαράσταση των Εθνικιστών στους δοκιμαζόμενους κατοίκους έγινε θέμα εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ, τα οποία θέλησαν να συνδυάσουν για ακόμη μια φορά την δράση του Κινήματος με πράξεις βίας. Κυρίως, όμως θέλησαν να περάσουν το μήνυμα πως οι κάτοικοι της περιοχής ενοχλήθηκαν από την παρουσία των Χρυσαυγιτών, θεωρώντας ως ταραξίες κι υπεύθυνους για τα επεισόδια. Ειλικρινά πρέπει να έψαξαν πάρα πολύ για να βρουν 2-3 κατοίκους που άφησαν αρνητικά υπονοούμενα για την παρουσία των Χρυσαυγιτών στην περιοχή.

Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι, και προκαλούμε όλους να μεταβούν εκεί και να κάνουν επιτόπιο ρεπορτάζ πως οι κάτοικοι πήραν θάρρος στην θέα των Χρυσαυγιτών και τους αντιμετώπισαν ως απελευθερωτές που επιτέλους θα έδιναν λύση στο πρόβλημά τους. Οι κάτοικοι κι όλοι οι Έλληνες που μαστίζονται από τα προβλήματα (ανέχεια, ανεργία, υποβάθμιση βιοτικού επιπέδου, λαθρομετανάστευση) που δημιούργησαν οι δημαγωγικές και διεφθαρμένες κυβερνήσεις δεν ζητούν τίποτε παραπάνω από το δικαίωμα τους στην ζωή, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια. Δεν θέλουν να κλείνονται στα σπίτια τους και να είναι όμηροι στην ίδια τους την πόλη. Αυτό διεκδικεί το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα για όλους τους Έλληνες και με την στήριξη ακόμα περισσότερων αφυπνισμένων κι αδούλωτων συμπατριωτών μας δεν θα σταματήσει τον Αγώνα μέχρι να το πετύχει!

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου