Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο, οδηγώντας τον στα κόμματα της κλεπτοκρατίας


Μέρες τώρα τα Ελληνικά ΜΜΕ είχαν προβεί σε ένα σήριαλ κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού παραποιώντας δηλώσεις και σπέρνοντας ψέμματα, φροντίζοντας πάντα το με βία εξαγώμενο συμπέρασμα των εκπομπών τους να είναι: Ψηφίστε τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί θα πέσει πείνα ή τουλάχιστον μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τα ΜΜΕ λένε ψέμματα στον κόσμο, δεν είναι εκεί πέρα το ενδιαφέρον της επικαιρότητας. 
Μέρες τώρα τα ΜΜΕ καλλιεργούσαν και καλλιεργούν το κλίμα ότι οι Ευρωπαίοι μας θέλουν εκτός ευρώ και ότι έχουν ήδη ετοιμάσει τους μηχανισμούς για να μας πετάξουν εκτός ευρώ. Χαρακτηριστικό το γεγονός της παραποίησης των δηλώσεων Σόιμπλε από το MEGA: Ο Σόιμπλε είπε σε δηλώσεις του ότι οι Έλληνες υποφέρουν από παραλείψεις δεκαετιών, όμως οι δηλώσεις του στο MEGA έγιναν ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν επί δεκαετίες λόγω παραλείψεων.
Το νέο «όπλο» των ΜΜΕ, πέραν του να λασπολογούν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή παρέα με τους πολιτικάντηδες της κλεπτοκρατίας, είναι να λένε ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι πολύ κοντά. Το ότι τις «ειδήσεις» τους τις έχουν διαψεύσει ήδη όλοι οι αρμόδιοι επί του θέματος, στην Ευρώπη, δεν κάνει φυσικά το αυτί τους να ιδρώνει. Δεν πληρώνονται άλλωστε για να πληροφορούν τον κόσμο, αλλά για να τον παραπληροφορούν. Το πολύ πολύ να «παίξουν» κομμένες τις εν λόγω δηλώσεις και μετά επί ώρες να συζητάνε με τους πολιτικάντηδες για τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου