Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν... 50 ευρώ

Ο ηλικιωμένος κατάφερε να σηκωθεί και να πάει σπίτι μόνος του, όπου εκεί τον είδαν οι συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
assets_LARGE_t_420_45565557
 

Εφιαλτική ήταν η προχτεσινή νύχτα για έναν 78χρονο Ιταλό στην Πάτρα, που έπεσε θύμα δύο αλλοδαπών ληστών, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν... 50 ευρώ. Ολα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Ο ηλικιωμένος επέστρεφε στο σπίτι του από το καφενείο, όταν του επιτέθηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με μανία. Ο 78χρονος, μην μπορώντας να αντιδράσει, έπεσε στο έδαφος και τότε οι δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν. Οι αλλοδαποί βρήκαν στην τσέπη του ηλικιωμένου 50 ευρώ και τότε μόνο τον άφησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Οι κλέφτες έδρασαν ανενόχλητοι, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένας περαστικός.
Ο ηλικιωμένος κατάφερε να σηκωθεί και να πάει σπίτι μόνος του, όπου εκεί τον είδαν οι συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Τα σημάδια στο πρόσωπό του μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε αλλά ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου