Εναντίον όλων!

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/242553973395443b3e813448ca5942cf_XL.jpg?t=943912800
Δεν τρέφουμε αυταπάτες για τον ύπουλο ρόλο των ΜΜΕ. Η χθεσινή εκπομπή "Παρέμβαση" της Γιάννας Παπαδάκου στον Alpha επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πως ο πόλεμος των καθεστωτικών ΜΜΕ εναντίον του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος καλά κρατεί. Δίχως κανένα ίχνος αντικειμενικότητας, ήθους και δημοσιογραφικής δεοντολογίας στην εν λόγω εκπομπή παρουσιάστηκαν αποσπάσματα της συνέντευξης του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου κι όχι ολόκληρη η συνέντευξη όπως είχε δεσμευτεί η δημοσιογράφος.
Παρ' όλο που η συνέντευξη διαφημίστηκε από τον Alpha...
...για λόγους τηλεθέασης, παρουσιάστηκε στο κλείσιμο της εκπομπής μετά τις 01:30 ένα πετσοκομμένο απόσπασμα με προφανή σκοπό να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Στα αποσπάσματα που προβλήθηκαν η συζήτηση αναλώθηκε στις ίδιες χιλιοειπωμένες συκοφαντίες και στα τετριμμένα περί συμβόλων, χαιρετισμών, "εγέρθητι" και Χίτλερ, θέματα που έχουν απαντηθεί πολλάκις από τον Λαϊκό Σύνδεσμο και τα στελέχη του. Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία βράζει από τα πραγματικά προβλήματα και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από τις ανεύθυνες και προδοτικές τακτικές του συνόλου των πολιτικών κομμάτων, το δημοσιογραφικό κατεστημένο συνεχίζει να ενδιαφέρεται για θέματα ιστορίας κι όχι για τις εθνικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση.
Η αποκάλυψη του κακοραμμένου μοντάζ στην συνέντευξη του Αρχηγού έγινε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha νωρίτερα, όταν προβλήθηκε η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου για την γενιά του Πολυτεχνείου: "Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονα και σοσιαλισμό, βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι".  Η συγκεκριμένη δήλωση όπως και πολλές άλλες κρίσιμες απαντήσεις κόπηκαν στο μοντάζ. Το "αντικειμενικό" ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε με σύντομες τοποθετήσεις των καλεσμένων που βρήκαν την ευκαιρία να χύσουν δηλητήριο για ακόμα μια φορά στην Χρυσή Αυγή, δίχως να μας δώσουν το δικαίωμα να απαντήσουμε.
Γνωρίζουμε καλά τον κομπλεξισμό και τον πόλεμο που μαίνεται κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, επειδή θίγουμε τα συμφέροντα των "νταβατζήδων" τους. Δεν τρέφουμε αυταπάτες πως με το 7% που πήραμε στις πρόσφατες εκλογές, θα σεβαστούν την ετυμηγορία 441.000 Ελλήνων και ότι θα μας δώσουν λόγο, αντιμετωπίζοντάς μας ως ισότιμους συνομιλητές. Είμαστε εναντίον όλων αυτών και θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον αγώνα για να ξεβρωμίσουμε την πατρίδα μας.
Στην μάχη της λασπολογίας τους βγήκαμε νικητές, καθώς στείλαμε το μήνυμα της επανάστασης και της επανάκτησης της πατρίδας μας στόμα με στόμα, δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα με τα δικά μας μέσα και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Να είναι σίγουροι οι συκοφάντες πως το βράδυ της 17ης Ιουνίου θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγαλύτερη ήττα, καθώς εμείς είμαστε το μοναδικό τους πρόβλημα, μιας και ο ελληνικός λαός απέδειξε πως έχει ξυπνήσει και δεν τρώει πια το κουτόχορτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου