ΠΑΣΟΚ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ!

«Νίκη της δημοκρατίας» χαρακτηρίζει η χούντα και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» την προειλημμένη απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής. Μάλλον, περί «νίκης της κλεπτοκρατίας» πρόκειται!

Έτσι, η μαντάμ Φώφη (που φέρει το… ψευδώνυμο «συνταξιούχος ετών 45»), αρχηγός της συμμορίας των κλεφτών και απατεώνων του ΠΑΣΟΚ, που έχουν μείνει ατιμώρητοι, έχει πάρει μια σειρά από πρωτοβουλίες που αφορούν την Χρυσή Αυγή.

Κατ’ αρχάς, προχθές επισκέφθηκε τον πρόεδρο της βουλής και του παρέδωσε επιστολή, στην οποία υπάρχουν ιδέες για τους τρόπους απαγόρευσης της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, με την συμφωνία όλων των κομμάτων του… τόξου.

Σήμερα, η αρχηγός του κλεφτοκόμματος των ρουφιάνων του Βαρδινογιάννη, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας να γίνουν αλλαγές στην εκλογική νομοθεσία, ώστε να μην έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας οι –πρωτοδίκως- καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής!

Κι εδώ δικαιώνεται απολύτως η σοφή λαϊκή παροιμία: «φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

(ΥΓ): Αλλά, ας μην χαίρονται κι ας μην επαναπαύονται οι κάθε λογής κλέφτες και λωποδύτες, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου