Οι πραγματικοί δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκονται εντός των συνόρων!


Οι Αλβανοί αστυνομικοί – κατσαπλιάδες ήταν οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μεγάλου Έλληνα, Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ο ηθικός αυτουργός!

Αλλά όχι ο μόνος!

Οι Αλβανοί είναι σιγουρότατα ορκισμένοι εχθροί μας, όπως είναι και οι Τούρκοι, και οι Σκοπιανοί, και οι Βούλγαροι και λειτουργούν υπέρ των εθνικών τους συμφερόντων.

Οι κύριοι υπεύθυνοι της δολοφονίας δεν είναι άλλοι από τους «Έλληνες» προδότες, αυτούς που μας κυβερνούν και τους υπόλοιπους που παριστάνουν την «αντιπολίτευση»! Ολόκληρο το σκυλολόι του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»!

Διότι, η εντολή της δολοφονίας του Ήρωα Κατσίφα, δεν θα δινόταν ΠΟΤΕ αν οι Αλβανοί φοβόντουσαν τις συνέπειες που θα υπήρχαν από μία τέτοια ενέργεια. Γνώριζαν όμως πολύ καλά, πως οι κυβερνώντες την χώρα -στην οποία κατοικοεδρεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ομοεθνείς τους και με το συνάλλαγμα που στέλνουν την κρατούν οικονομικά ζωντανή- πέραν από κάποιες χλιαρές ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, δεν επρόκειτο να προβούν σε πράξεις αντιποίνων, όπως θα προέβαινε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της περιοχής!

Ίσα-ίσα, οι προδότες στην Αθήνα χάρηκαν κιόλας, που απηλλάγησαν από έναν θερμό πατριώτη, τον οποίο σίγουρα θα εύρισκαν μπροστά τους στις συνεχείς προδοσίες του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού!

Οι πραγματικοί δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκονται ΕΝΤΟΣ των συνόρων! Το αίμα του ΗΡΩΑ να πέσει σ’ αυτούς και στα παιδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου