ΡΕ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ; ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ… ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;


 

Βγήκε, λοιπόν, η απόφαση για τη δολοφονία Φύσσα. Την οποία διέπραξε ένας απλός οπαδός και χρεώθηκε ένα ολόκληρο κόμμα!

 Για την οποία δολοφονία, κινητοποιήθηκε το κράτος σε χρόνο-ρεκόρ. Για κάποια άλλη δολοφονία όμως, τριπλή και με το αγέννητο παιδί τετραπλή, το ίδιο κράτος δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου! Βλέπετε, την διέπραξαν αριστεροί, τους «αγώνες» των οποίων έχει δηλώσει επανειλημμένως πως τιμά ο Κούλης Μητσοτάκης!

 Βέβαια, για να κρατήσει κάποιες ισορροπίες για τους πατριώτες ψηφοφόρους που ψήφισαν ΝΔ, η κυβέρνηση έδειξε προσποιητό ενδιαφέρον για την εξιχνίαση της υπόθεσης τις ημέρες της φετινής θλιβερής επετείου. Βάζοντας τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της, να προαναγγέλλουν τις  συλλήψεις των δολοφόνων που κυκλοφορούν ελεύθεροι! Σας θυμίζουμε τι έγραφε το protothema.gr την 10η Μαΐου 2020:

 «Ο Χρυσοχοΐδης πλησιάζει τους δολοφόνους της Marfin

Δέκα χρόνια μετά, υλικό από κάμερες, μαρτυρίες αυτοπτών και πληροφορίες από τα Εξάρχεια δείχνουν τον δρόμο στις διωκτικές αρχές για την εξιχνίαση.

 Μια ομάδα επτά ατόμων έχουν λοκάρει οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας ως βασικούς ύποπτους για το έγκλημα της Marfin. Ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε πριν από τρεις μήνες με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πλέον οι έρευνες έχουν αποκτήσει ονοματεπώνυμο προκειμένου μετά από δέκα χρόνια να εξιχνιαστεί η δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της οδού Σταδίου και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι. Πλέον, είναι επιτακτική ανάγκη να φωτιστεί το μυστήριο της Marfin. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, το χρονοδιάγραμμα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λέει πως αν όλα πάνε καλά, πολύ σύντομα θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.

Η ειδική ομάδα που συστάθηκε και δίνει καθημερινή αναφορά στον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας φέρεται να έχει πλήρη εικόνα για το πώς έγινε η επίθεση. Η ομάδα των επτά αποτελούσε τον πυρήνα ενός ευρύτερου σχηματισμού 23 ατόμων που είχε παρεισφρήσει στην πορεία διαμαρτυρίας για το πρώτο μνημόνιο και κινούνταν γύρω από το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν σχεδόν όλους (στην ομάδα υπάρχει και μια γυναίκα η οποία δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί), ενώ η έρευνα είναι στο τελικό στάδιο προκειμένου να βρεθούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και να σχηματιστεί δικογραφία».

 Έχουν περάσει από τότε πέντε ολόκληροι μήνες και αποδείχθηκε… άνθρακες ο θησαυρός! Όχι βέβαια γιατί δε μπορεί η αστυνομία -με μια σοβαρή και εις βάθος έρευνα- να εξιχνιάσει την υπόθεση, αλλά γιατί αν το κάνει θα βρεθεί μπροστά στην «αγία αριστερά», με την οποία συνοδοιπόρησε  η κυβέρνηση της ΝΔ στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής!

 (ΥΓ): Μην το αποκλείεται καθόλου, να ήταν και οι δολοφόνοι της Μαρφίν εχθές έξω το Εφετείο και να απαιτούσαν μαζί με τους υπόλοιπους «δημοκράτες» και νεοδημοκράτες, «να μπουν στη φυλακή οι νεοναζί»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου