ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ «ΔΙΚΑΣΕ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ» ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

 

Όχι μόνο η βουλή των (Ανθ)Ελλήνων, αλλά και ο Τζώρτζ Σόρος «δίκασε» και «καταδίκασε» την Χρυσή Αυγή! Ήταν αναμενόμενο, άλλωστε…

Βεβαίως, η «δίκη» και «καταδίκη» του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών από τον διεθνή αρχιτοκογλύφο, δεν έγινε απ’ τον ίδιο, αλλά από τον αντιπρόσωπό του στη βουλή.

Πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαββό, αδερφό του Στέλιου Ζαββού που συνδιευθύνει το εν Ελλάδι παράρτημα της ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now”, με την ξαδέρφη του Κούλη Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Σήμερα, λοιπόν, ο εκπρόσωπος του διεθνή αφέντη μίλησε στη βουλή και είπε τα εξής: 
«Η αναφορά του κ. Τσακαλώτου αγγίζει σημαντικές ευαίσθητες χορδές για όσους ζήσαμε στο πετσί μας και τον φασισμό και γνωρίζουμε τι σημαίνει. Η κυβέρνηση καταδικάζει και το φαινόμενο φασισμού, ναζισμού και του αντισημιτισμού. Σε μια Δημοκρατία υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Το κοινοβούλιο εδώ που χτυπά η καρδία της Δημοκρατίας στέλνει τα μηνύματά του και αυτό αποτελεί υποχρέωσή του. Η υπόθεση της καταπολέμησης φασισμού απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση».

(ΥΓ): Την πρώτη φράση, για την αναφορά του συριζαίου Τσακαλώτου, που «αγγίζει» τις «ευαίσθητες χορδές» του Ζαββού, την αφιερώνουμε στα καθάρματα της ΝΔ, που έβγαζαν βρώμες για συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Με την προτροπή, να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τα σκατένια μούτρα τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου