Οι ξένοι κυβερνήτες απεμπώλησαν ξανά Ελληνικό έδαφος στο Αιγαίο


Καταρχήν οι εφοπλιστές να πληρώσουν τους φόρους τους αλλοιώς να φύγουν. Η χώρα δεν τους χρειάζεται.
Η παρούσα κυβέρνηση παρέδωσε Ελληνικό έδαφος στο Αιγαίο. Η Ελλάδα είχε την ευθύνη για τη διάσωση στο Αιγαίο. Aυτό δεν ισχύει πλέον και με υπογραφή μας σε διεθνή οργανισμό. Ας μη το επεκτείνουμε στο θέμα της οριοθέτησης της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας.
Ανάμεσα σε άλλα, η συμφωνία που εδέχθη η κυβέρνηση στο ΝΑΤΟ χωρίς να υπάρξει συζήτηση στη Βουλή και ενισχυμένη υπερψήφιση απο 181 βουλευτές λέει:
1: H Τουρκία και η Ελλάδα συμφώνησαν ότι η τακτική διοίκηση της ΝΑΤΟικης δύναμης  SNMG 2, η οποία είναι ήδη ανεπτυγμένη στο Αιγαίο,θα ειναι υπο τη διοίκηση τρίτης χωρας.
Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα παραχωρεί δικαιώματα της και ότι η Τουρκία αποκτά δικαιώματα εκεί που δεν είχε, όπως επι Σημίτη έγινε το μνημόνιο Παπούλια Γιλμάζ και όπως επεζητείτο επικαιροποίηση αυτού του μνημονίου επι Αβραμόπουλου, που τώρα κατά σύμπτωση είναι επίτροπος για το μεταναστευτικό. Όλα στημένα για την ώρα που πρέπει. 12 μίλια είναι τα εθνικά ύδατα και 24 η συνορεύουσα ζώνη (βλέπετε εδώ), Αυτά γιατί δεν συζητήθηκαν στο ΝΑΤΟ;
2:  Η εντολή της ΝΑΤΟικής δύναμης θα είναι να αναγνωρίζει, να ελέγχει και να επιτηρεί τις παράνομες διελεύσεις στο Αιγαίο σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.
Και αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα παραχωρεί κυριαρχικά της δικαιώματα χωρίς την ψήφιση απο τα 2/3 της Βουλής. Εδώ έχουμε και παραβίαση του συντάγματος
3: Ενδιαφέρον έχει και το ερώτημα των περιοχών που θα ελέγχει στο Αιγαίο το ΝΑΤΟ, όπως και το  ερώτημα αν τα πλοία που θα αναλάβουν αυτή τη δουλειά θα είναι αρκετά για να συμπεριληφθούν στον έλεγχο τα Δωδεκάνησα και η Στρογγύλη, αφού και σε αυτά υπάρχουν πύλες εισόδου των μεταναστών. Κανονικά, το θέμα της αποστρατικοποίησης των νησιών αυτών, που συχνά εγείρουν οι Τούρκοι δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν εμπόδιο στην επιλογή των περιοχών τις οποίες θα μπορεί να ελέγχει το ΝΑΤΟ. Μόνο που η Τουρκία με τις πλάτες των ΗΠΑ δεν αντιλαμβάνεται το Διεθνές Δίκαιο. Κοντός ψαλμός…
Αν η κυβέρνηση τα είχε σκεφτεί αυτά, γιατί προχώρησε στη συμφωνία με το ΝΑΤΟ; Γιατί το ελικόπτερο στη Κίναρο το πήρε ο αέρας και το χτύπησε στα βράχια;
Ποιόν ρώτησε η κυβέρνηση για να παραχωρήσει Ελληνικό έδαφος;
Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας έγινε συνήθεια στην Ελλάδα με αυτούς που παριστάνουν τους πολιτικούς με τις πλάτες των “καλών” και δήθεν “έμπειρων” δημοσιογράφων αλλά και με τις πλάτες των δικαστών και των εισαγγελέων.
Ο Σαμαράς παρέδωσε και αυτός τη διαχείριση της Ελληνικής ΑΟΖ στην ΕΕ, μέ ένα γράμμα που έστειλε στον ΟΗΕ. Και αυτό έγινε χωρίς τη υπερψήφιση της απόφασης του απο τα 2/3 της Βουλής, αφού αυτό αφορά τη παράδοση Εθνικής κυριαρχίας.
O Kυριάκος Μητσοτάκης λέγεται ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά (!) απο τον Πάνο Καμμένο. Ή δεν κατάλαβε τίποτα ή κατάλαβε αλλά προτίμησε να κάνει τη πάπια. Δεν κάνει ούτε αυτός για Πρωθυπουργός. Λίγος.
Τα ανωτέρω επιβαρύνουν κατά πολύ και τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γιατί είναι συνταγματολόγος και αυτά θα έπρεπε να μη τα λησμονεί.
Το Δικαστικό Σώμα πότε θα πάρει πάλι αύξηση; Θα βγάλει Πρωθυπουργό σε οικουμενική και κάνει τη πάπια; Η δικαστική απόφασή για τις Σκουριές δεν είχε επιστημονική τεκμηρίωση. Αυτές τις γελοιότητες  στο εξωτερικό τις βλέπουν όπως και τις “καινοτομίες” της περασμένης δεκαετίας, που γίνονται “στρατιωτικά” μυστικά. H Eλλάδα καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν κυβερνάται απο μορφωμένους ανθρώπους και πρέπει να γίνει κάτι για αυτό.
Η χώρα μας χρειάζεται ανάπτυξη βασισμένη στη παραγωγή και όχι δάνεια να τα τρώνε λίγοι. Οι δημοσιογράφοι πόσα κανάλια θέλουν είπαμε; Πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους όλοι αυτοί; Δεν ξέρουν και να ακούνε. Δεν ξέρουν και να μιλάνε. Καλό ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου