ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΨΗΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ... ΗΘΕΛΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ!!!


Συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ ΔΟΛ και κυβέρνησης, καθώς με άρθρό του στο Βήμα της Κυριακής ο επικεφαλής του δημοσιογραφικού οργανισμού, Σταύρος Ψυχάρης, καταγγέλλει παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός για να «ελέγξει τον δημοσιογραφικό όμιλο».
Όπως αναφέρει ο Σταύρος Ψυχάρης, ο κ. Τσίπρας ζήτησε προεκλογικά να αποπεμφθεί δημοσιογράφος του σταθμού MEGA, φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη, γιατί «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούσε πως ο δημοσιογράφος μεροληπτούσε εναντίον του κ. Τσίπρα». Κάτι που δεν έγινε και τελικά υπήρξε ένας «συμβιβασμός», καθώς όταν εμφανίζονταν στελέχη του κόμματος ο δημοσιογράφος δεν ήταν στο πάνελ.
Αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει επίσης «την αναβάθμιση συγκεκριμένου πολιτικού συντάκτη στο Mega καθώς και την πρόσληψη στο δελτίο του σταθμού κεντρικού αρθρογράφου της Αυγής» αλλά και «την αντικατάσταση του διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε χρηματίσει επί δεκαετίες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ», φωτογραφίζοντας τον Βασίλη Μουλόπουλο.
«Απαίτηση που δεν έγινε δεκτή σε καμιά περίπτωση» υπογραμμίζει ο επικεφαλής του ΔΟΛ.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση απάντησε με ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη που αναφέρει:
Ο κατήφορος συνεχίζεται. Τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής είναι ενδεικτικά για το επίπεδο και την ποιότητα των εμπνευστών τους. Ο αγώνας της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στο χώρο των ΜΜΕ αποδίδει και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου