ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!! Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ (κατά λάθος) ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ff507-dritsas 
Προκλητικός ο Δρίτσας αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης, ενώ ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός, υποτίθεται πως σπεύδει να διαπραγματευτεί την απεμπλοκή της χώρας από τον εφιάλτη της ισλαμικής εισβολής… 
Έναν εφιάλτη τον οποίο σκόπιμα και σχεδιασμένα, διόγκωσαν οι προσωπικοί του χειρισμοί και οι χειρισμοί ολόκληρης της κυβέρνησής του, με ενορχηστρωτή την εμμονική γιαγιά.
Ο σύζυγος όμως της εμμονικής γιαγιάς, και απόλυτα συνένοχος από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας, δε δίστασε  σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, να αποκαλύψει και πάλι τα δόλια και επικίνδυνα σχέδια της ιδεοληπτικής κυβέρνησής του.
Ερωτηθείς για τη φραστική τουλάχιστον συμφωνία Νταβούτογλου που προβλέπει την άμεση επανεισδοχή στην Τουρκία  όλων των λαθρομεταναστών που δεν είναι πρόσφυγες από τη Συρία, δήλωσε με θράσος τα εξής, υπονομεύοντας προκαταβολικά την ήδη δυσμενή θέση της χώρας:………..
«Μπορεί ο Νταβούτογλου να συμφώνησε σε αυτό, ωστόσο αποφάσεις του ΟΗΕ θεωρούν πρόσφυγες όχι μονάχα τους προερχόμενους από τη Συρία αλλά και τους Ιρακινούς, και τους Αφγανούς και τους Ιρανούς λαθρομετανάστες». Και συνεχίζοντας το επικίνδυνο λαθρολάγνο παραλήρημά του έσπευσε να υπονομεύσει ακόμη περισσότερο την ήδη δραματική θέση της χώρας δηλώνοντας πως:
«Θα πρέπει λοιπόν η χώρα να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες παροχής ασύλου, διότι όπως ξέρετε η χώρα μας είναι πολύ πίσω από τα προβλεπόμενα σε σχέση μ αυτό».
Τι ζητά λοιπόν απερίφραστα αυτός ο ελεεινός, τη στιγμή που η χώρα περνά πραγματικά δραματικές ώρες από την ανεξέλεγκτη εισβολή???
Πρώτον: Δε θέλουμε μόνο τους πρόσφυγες από τη Συρία αλλά ακόμη περισσότερους. Και Ιρανούς… Και Αφγανούς… Και Ιρακινούς… Προκειμένου να καταστεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα ένα απέρνατο ισλαμικό στρατόπεδο.
Δεύτερον: Απλοποίηση των διαδικασιών παροχής ασύλου με στόχο να παραδίδονται με χαρτιά οι ισλαμιστές εισβολείς στον κοινωνικό ιστό και στην παραγωγική και οικονομική διαδικασία της χώρας.
 
Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι ακριβώς σπεύδει να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους, ο θλιβερός και εθνικά επιζήμιος πρωθυπουργός της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου