Άρχισε η εγκατάσταση λαθρομεταναστών και στην Θράκη!



Νύχτα μετέφεραν τους πρώτους 80 λαθρομετανάστες στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης

Άνοιξαν την Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης για να «φιλοξενήσει» ξανά λαθρομετανάστες! Χθες, Τετάρτη, αργά το βράδυ, 80 «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στην Σχολή Αστυνομίας της Ξάνθης, διαψεύδοντας τις δηλώσεις όλων εκείνων που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως «στην Θράκη δεν πρόκειται επ’ ουδενί να τοποθετηθούν πρόσφυγες», κυρίως λόγω της ευαίσθητης εθνικά περιοχής!!!
Τώρα, και μετά από το άνοιγμα της Σχολής της Αστυνομίας για την φιλοξενία μεταναστών – προσφύγων, γίνεται κατανοητό πως είτε ψεύδονταν όλοι εκείνοι οι επώνυμοι, επαγγελματίες πατριώτες πολιτικοί, είτε πως η Θράκη έπαψε να είναι εθνικά ευαίσθητη περιοχή!!!
Η έλευση των 80 μεταναστών – προσφύγων εν τω μέσω της νυκτός σηματοδοτεί την έναρξη μίας διαδικασίας προσέλευσης εκατοντάδων ακόμη, αποδεικνύει πως αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο ψεύδεται στις ό,ποιες δηλώσεις της, όχι μόνο αυτοαναιρείται, αλλά μετατρέπεται σε λίαν επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα στο εσωτερικό της χώρας και όχι μόνο επί της συνοριογραμμής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο.
Δεν γνωρίζουμε τι θα δηλώσουν προκειμένου να αιτιολογήσουν αυτή την εξέλιξη που διαψεύδει περίτρανα επίσημες δηλώσεις τους που έκαναν πριν λίγο καιρό οι κ.κ. Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ. Ενδεχομένως να υποστηρίξουν πως διαβεβαίωναν την μη λειτουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών, ενώ τώρα υπάρχουν μετανάστες και πρόσφυγες… Εκτός και εάν οι κυβερνώντες πιστεύουν ότι η Ξάνθη δεν βρίσκεται στην Θράκη... (όπως πίστευαν ότι η Λέσβος είναι άλλο νησί από τη Μυτιλήνη)
Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως οι συγκεκριμένοι όχι μόνο δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν την πολιτική των ανοικτών συνόρων του Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν τα όσα οι ίδιοι ενίοτε δηλώνουν μεστοί «εθνικής και πατριωτικής» υπερηφάνειας. Φυσικά δεν πρόκειται ούτε να παραιτηθούν από τις θέσεις τους (για λόγους ευθιξίας) παρά την ωμή παραβίαση των «κόκκινων γραμμών» τους.
ΥΓ: Επειδή υπάρχει κάποια "ελαφρότητα" στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των "υπευθύνων", εμείς θα υποβάλλουμε ένα ερώτημα που εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στην Ξάνθη:
Επειδή σε λίγες ημέρες ξεκινάνε και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, και αναμένεται όπως κάθε χρονιά μεγάλο πλήθος κόσμου να επισκεφθεί την Ξάνθη για να διασκεδάσει, ποιός και πως εγγυάται την ασφάλεια των εκδηλώσεων, όταν μεταφέρονται στην πόλη της Ξάνθης άτομα αγνώστου προέλευσης; Ποιός και πως μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί κάτι ακραίο, όταν θα υπάρχει μεγάλη άνεση κάποιος μη καρνιβαλιστής αλλά φανατικός ισλαμιστής, να αναμιχθεί στον κόσμο και να προχωρήσει σε "επιθετική μαζική δολοφονική" ενέργεια; Σας παραπέμπουμε σε δηλώσεις - ομολογίες "προσφύγων" από τα Σκόπια, όπου δήλωναν πρώην τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου