Βίαια επεισόδια τώρα στη λεωφόρο Φυλής μεταξύ τσιγγάνων και αστυνομικών


Αυτή τη στιγμή γίνονται μεγάλα επεισόδια στην λεωφόρο Φυλής, μεταξύ μελών της γνωστής «ευπαθούς» ομάδος των Τσιγγάνων και αστυνομικών δυνάμεων. Οι «ευπαθείς» έχουν βάλει φωτιά σ’ ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ και επιπλέον έχουν σπάσει και λεηλατήσει καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα, σύμφωνα με μια μη διασταυρωμένη ακόμα πληροφορία, την οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αστυνομικός έχει κτυπηθεί με κυνηγετικό όπλο!
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΓΑΔΑ , Ρομά βγήκαν έξω από τους καταυλισμούς και άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες,  να πετάνε πέτρες ενώ έχουν βάλει φωτιά σε κάδους και έχουν κάψει ένα μαγαζί.
Πριν από λίγη ώρα υπάρχει πληροφορία ότι μία ομάδα Ρομά επιχείρησε να βάλει φωτιά σε λεωφορείο που περνούσε από τη λεωφόρο Φυλής 240. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για αστικό ή υπεραστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί από τα σκάγια χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν είναι ελαφρά ή σοβαρά.
Η αναταραχή μάλλον έχει σχέση με συλλήψεις Ρομά για τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας Δίας από τσιγγάνο που παραβίασε STOP και σκότωσε τον Αμεσοδρασίτη ανήμερα των εκλογών.

(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: προ ολίγων μόλις ημερών ανακοινώθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, στο οποίο ο Α. Σαμαράς υποσχόταν ότι θα διορίσει (κατ’ εξαίρεση) Τσιγγάνους στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου