Θεωρούν κορόιδα τους αστυνομικούς


Θεωρούν κορόιδα τους αστυνομικούς
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΣΑΡΚΟΖΗΔΕΣ»!
Επίσκεψη στην ΓΑΔΑ, στην Ομάδα ΔΙΑΣ, στην ΥΜΕΤ και στα ΕΚΑΜ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της «νέας» ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Αθανάσιο Νάκο και Αθανάσιο Νταβλούρο. Μετά την συνάντηση, ο Αβραμόπουλος έκανε τις… καθιερωμένες δηλώσεις, στις οποίες μίλησε υπέρ της κοινωνικής ασφάλειας και της έννομης τάξης και κατά της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας!
Προφανώς, ο κύριος αυτός και οι υπόλοιποι που τον συνόδευαν, ήταν σε άλλον… πλανήτη, όταν το κόμμα του κυβερνούσε το 1990-1993 και το 2004-2009 και εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα ανενόχλητοι. Επίσης, σε άλλον πλανήτη ήταν και όταν ο αρμόδιος υπουργός Δημοσίας Τάξεως του κόμματός του, Π. Παυλόπουλος, ευχαριστούσε δημοσίως τους λαθρομετανάστες γιατί… επέλεξαν την Ελλάδα!!! Τέλος, σε άλλον πλανήτη ήταν όταν καιγόταν η Ελλάδα απ’ άκρου εις άκρον τον Δεκέμβριο του 2008, και η τότε κυβέρνηση της ΝΔ απαγόρευε στους αστυνομικούς να αποκαταστήσουν την τάξη, ακόμα κι όταν δέχονταν κάθε είδους εξευτελισμούς και κάθε είδους αντικείμενα (μπουκάλια, μπογιές, πέτρες, ακόμα και φτυσιές) από απόσταση αναπνοής!!! Αυτού του είδους την έννομη τάξη θα αποκαταστήσει η «νέα» ΝΔ, όταν και αν ξαναγίνει κυβέρνηση!
Επιπροσθέτως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και η… χορωδία του, έψαλαν υποσχέσεις μισθολογικής αποκατάστασης των αστυνομικών, τους οποίους έφεραν σε οικονομική απελπισία (όπως και τους υπολοίπους Έλληνες) με τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους. Ποια είναι η αλήθεια; Για τους αστυνομικούς ισχύει το ειδικό μισθολόγιο, όπως και για τους στρατιωτικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες, δικαστικούς κ.λπ. Η «προσαρμογή» (δηλαδή το τσεκούρωμα) των ειδικών μισθολογίων στις νέες συνθήκες του Μνημονίου Νο2 είχε κανονιστεί να γίνει τον Ιούνιο με αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012. Μόνο που δεν είχαν υπολογίσει τις νέες κάλπες. Οπότε, η «προσαρμογή» αναβλήθηκε για μετά τις εκλογές. Ζητά, λοιπόν, σήμερα η ΝΔ την ψήφο των αστυνομικών, ενώ έχει προγραμματίσει να περικόψει αγρίως τους μισθούς και τις συντάξεις τους την επομένη των εκλογών! Για τόσο κορόιδα τους έχει;
(ΥΓ): Εκεί στη Συγγρού, αφήστε το. Τα ίδια έλεγε κι έκανε στην Γαλλία ο Σαρκοζί και τελικά η Λεπέν πήρε 20% κι αυτός έμεινε… μπουκάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου