Η «επόμενη ημέρα»




Η «επόμενη ημέρα»
Η 18η Ιουνίου του 2012 βρήκε το Κίνημά μας ακόμη δυνατότερο από ποτέ! Υποστήκαμε την δοκιμασία μιας δεύτερης συνεχούς προεκλογικής περιόδου χωρίς υλικά μέσα και με όλους εναντίον μας. Άλλωστε το μεγάλο στοίχημα για ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο(από την μια άκρη έως την υποτίθεται αντίθετη…) μετά τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου 2012, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε λάβει 440.000 ψήφους, ήταν το πως θα μειώσουν την δύναμη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μάλιστα κάποιοι έλεγαν και έγραφαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να βρεθεί και θα βρεθεί εκτός κοινοβουλίου... Δόθηκε μια μάχη σκληρή και στη μάχη αυτή βγήκαμε νικητές!

Το πρώτο που οφείλει να πει το Κίνημά μας είναι ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που άντεξαν στην πίεση, καθώς βεβαίως και σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, σε κάθε άκρη της Ελλάδος, οι οποίοι και οι οποίες με θυσίες προσωπικές έδωσαν τον αγώνα τον καλό κυριολεκτικά εναντίον όλων.

Όμως, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, το γεγονός ότι από της 7 Μαΐου 2012 μέχρι και της 15 Ιουνίου 2012 βρεθήκαμε στο στόχαστρο των ΜΜΕ και δεχθήκαμε τόνους λάσπης και αντέξαμε και μαζί με εμάς αντέξανε 415.000 Έλληνες, είναι μεν μία δικαίωση του Αγώνα μας, αλλά από την άλλη πλευρά μας δημιουργεί σοβαρές υποχρεώσεις.

Έχουμε την ευθύνη το σεβαστό αυτό τμήμα του Λαού, το οποίο μας τίμησε και να είστε βέβαιοι ότι θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο, εάν δεν υπήρχε το κλίμα της τρομοκρατίας και της παραπληροφόρησης, έχουμε υποχρέωση όλους αυτούς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες όχι μόνον να μη τους προδώσουμε, όχι μόνον να παραμείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας, αλλά προπαντός να τους οργανώσουμε, να τους δώσουμε ένα συγκεκριμένο όραμα και στόχο.

Μόνο τότε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τα τόσα χρόνια αγώνων θα δικαιωθεί πλήρως. Μόνο όταν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος υψωθεί μια σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την οποία θα υπερασπίζονται άξια και υπεύθυνα στελέχη, τα οποία θα γνωρίζουν γιατί αγωνιζόμαστε, τι θέλουμε, ποια είναι η Ελλάδα των ονείρων μας!

Ας σημειωθεί ότι ο πόλεμος εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος και από τα κανάλια της διαπλοκής, δεν πρόκειται να μειωθεί κατ’ ελάχιστον. Ήδη, λίγες μόνο ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 , έχουμε τα πρώτα δείγματα της χυδαιολογίας και της ρυπαρογραφίας τους. Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή! Και όλα αυτά την στιγμή που τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού γίνονται όλο και περισσότερα.

Η «επόμενη ημέρα» είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και εκεί θα φανεί εάν είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Ο αγώνας, λοιπόν, συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου