ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Η ψευτοδημοκρατία τους και η Χρυσή Αυγή


Διανύουμε ήδη την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης κατά σειράν προεκλογικής περιόδου και παρ’ όλο το γεγονός ότι το Κίνημά μας πήρε το σεβαστό ποσοστό του 7% και τιμήθηκε από 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες, τίποτε κατ' ουσίαν δεν έχει αλλάξει εις ό,τι αφορά την συμπεριφορά του "βαθέως κράτους" απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία… Βεβαίως, το πολίτευμα της χώρας μας δεν έχει την ελαχίστη σχέση με την δημοκρατία των Αρχαίων Αθηνών και είναι γνωστό ότι αποτελεί μία εκδοχή του αγγλοσαξωνικού αντιπροσωπευτικού συστήματος και τίποτε άλλο.
Άλλωστε, η λέξη δημοκρατία είναι μία από της πλέον ταλαιπωρημένες λέξεις στην εποχή μας. Δημοκρατία (λαϊκή…) έχει και η κομμουνιστική Κίνα, έχει και το Βιετνάμ, έχει και η Κούβα, είχε κάποτε και η Σοβιετική Ένωση! Πόση υποκρισία όμως μπορεί να κρυφτεί πίσω από μία λέξη; Ατελείωτη, σύμφωνα με αυτά που στην πράξη βιώνουμε! Λάβαμε το 7% και υποτίθεται ότι έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση και υποτίθεται επίσης ότι θα έπρεπε να έχουμε ισότιμη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ και το κράτος. Όμως, τίποτε απ' όλα αυτά δεν συμβαίνει.
"Κατηγορούμενε απολογήσου"…
Σε όλες τις εκπομπές, στις οποίες προσκαλούνται, η λέξη "προσκαλούνται" καταχρηστική, αφού είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να μας καλούν…, σε όσες εκπομπές, λοιπόν, ομιλούν βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι δημοσιογράφοι (οικοδεσπότες κατά τα άλλα…) παίζουν φανερά το ρόλο του ανακριτή. Το μόνο που δεν κάνουν είναι να αρχίζουν να μας απευθύνουν τον λόγο με την φράση "Κατηγορούμενε απολογήσου". Εκφράζουν υποτίθεται την κοινή γνώμη! Εδώ γελάνε… Τα όσα λένε και ερωτούν δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό. Τον Ελληνικό Λαό τον ενδιαφέρουν οι θέσεις μας και οι απόψεις μας για την σημερινή δυστυχία που ζει, για το πως κατάντησε ως εδώ και όχι για το εάν γράψαμε και τι γράψαμε πριν 30 ολόκληρα χρόνια! Όμως, αυτό δεν ενδιαφέρει τους δημοσιογράφους - ανακριτές. Τους ενδιαφέρει να μας "εκθέσουν"… Άλλωστε το είχαν πει και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο όταν δέχθηκαν κατηγορίες από "προοδευτικούς" συναδέλφους τους, ότι δεν μας βγάζουν γιατί αν μας έβγαζαν τότε θα αποκαλυπτόμασταν… Τώρα που μας βγάζουν και δεν τους "βγαίνει" αυτό που θέλουν τα πράγματα γίνονται ακόμη περισσότερο δύσκολα γι αυτούς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δημοσιογράφου Πρετεντέρη, που στην τελευταία εκπομπή "Ανατροπή", όταν και παρουσίασε την τελευταία σύμφωνα με τον νόμο επιτρεπόμενη δημοσκόπηση, σε κατάσταση αμηχανίας είπε στους καλεσμένους του (ανάμεσα στους οποίους δεν υπήρχε βεβαίως εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…): «Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε: Να τους καλούμε ή να μη τους καλούμε τους Χρυσαυγίτες;»
Όλα αυτά συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην προεκλογική περίοδο του Ιουνίου 2012 και μέσα σε όλα αυτά είχαμε επί τέλους και την «σύλληψη – προσαγωγή» δύο βουλευτών, πράγμα το οποίο πρώτη φορά συνέβη στα χρονικά της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας! Όμως, φαίνεται ότι όταν οι βουλευτές είναι Χρυσαυγίτες, τότε υπάρχει νόμος, όταν δεν είναι, υπάρχει βουλευτική ασυλία…
Ένα γεγονός για τα πανηγύρια και μία ανακοίνωση
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι οποίοι διαβάζετε αυτή την εφημερίδα, πριν λίγες ημέρες προσήχθησαν μαζί με 5 μέλη της Χρυσής Αυγής και δύο βουλευτές του κόμματός μας. Αυτό γιατί θεωρήθηκαν ύποπτοι για ένα γεγονός, το οποίο συνέβη σε απόσταση τουλάχιστον 4 χιλιομέτρων από το συμβάν! Για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση του κράτους ότι δεν ήταν βουλευτές αλλά… πρώην βουλευτές!!! Με αυτό το «πρώην» ίσως φανταστείτε ότι ήταν κάποτε βουλευτές, το 1980, το 1990 ή και παλαιότερα… Όχι, ήταν βουλευτές που εξελέγησαν με την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 6 Μαΐου 2012. Αλήθεια, ερωτούμε υπάρχει παρόμοιο γεγονός μέσα στα 38 χρόνια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, να συλληφθούν δηλαδή βουλευτές της προηγούμενης βουλής στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την επόμενη βουλή; Η ερώτηση ρητορική και η απάντηση προφανής: Δεν υπάρχει!
Απόλυτα σχετικό και το ότι οι αρχές αρνήθηκαν να παρέξουν αστυνομική προστασία σε όσους εξελέγησαν βουλευτές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 6ης Μαϊου, λέγοντας ότι η βουλή διαλύθηκε και είναι… πρώην βουλευτές! Όταν τους θέσαμε το ζήτημα γιατί πρώην βουλευτές και μάλιστα αποτυχόντες στις εκλογές της 6ης Μαϊου έχουν αυτό το δικαίωμα, μας είπαν ότι ο νόμος προβλέπει να έχουν για έξι μήνες αστυνομική προστασία! Στον αντίλογό μας ότι και οι δικοί μας είναι πρώην, δεν είχαν να πούνε τίποτε… Απλά παραβίασαν τον νόμο που υποτίθεται ότι υπηρετούν.
Όλα αυτά βεβαίως και θα τα ερευνήσει η Δικαιοσύνη και θα αποφανθεί. Εμείς αυτή την περίοδο δεν έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με την ακατανόητη και κατά την άποψη μας παράνομη συμπεριφορά κάποιων… αρμοδίων. Είναι φανερό ότι θέλουν να στήσουν προβοκάτσια. Είναι φανερό ότι θέλουν να μας σταματήσουν και είναι επίσης φανερό ότι δεν θα τα καταφέρουν!
Τα βρώμικα παιχνίδια της παραπληροφόρησης
Επιστρέφουμε, στο γεγονός, στο οποίο αναφερθήκαμε προηγουμένως για να αντιληφθείτε πως λειτουργεί το «βαθύ κράτος», το οποίο παραμένει ακέραιο και είναι περισσότερο χρήσιμο από ποτέ στον καιρό του Μνημονίου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ημέρα εκείνη είχε πραγματοποιήσει μία εκστρατεία ενημερώσεως στις γειτονιές της Αθήνας και τα άτομα τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα, ανάμεσα στα οποία και δύο «πρώην» βουλευτές, συνελήφθησαν- προσήχθησαν για να καταθέσουν για τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού, ο οποίος είχε συμβεί σε απόσταση 4 χιλιομέτρων και χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος τους.
Μήπως λειτουργεί η αρχή της συλλογικής ευθύνης και μήπως αυτό δεν είναι και τόσο δημοκρατικό, αλλά μάλλον «φασιστικό» ή εάν θέλετε σταλινικό;
Όμως, τα αριστερά κόμματα, τα κανάλια και οι φυλλάδες δεν είχαν καμμία αμφιβολία. Έβγαλαν μάλιστα και ανακοινώσεις ότι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κτύπησαν τον Πακιστανό. Όχι, μόνο, δηλαδή γνωρίζουν τους δράστες, αλλά γνωρίζουν ότι είναι και μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ψευδολογία, λάσπη, παραπληροφόρηση. Νομίζουν ότι με τέτοια βρώμικα παιχνίδια θα μπορέσουν να σταματήσουν την δυναμική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Με θλίψη μου αναφέρω ότι την αμέσως επόμενη ημέρα αλλοδαποί δολοφόνησαν με ριπές καλασνίκωφ έναν Έλληνα στην Αθήνα, αλλά αυτό πέρασε στα ψιλά στην χούντα των ΜΜΕ του big brother που εξουσιάζει τον τόπο. Το να πεθάνει ένας Έλληνας άλλωστε για αυτούς δεν αποτελεί και τόσο σημαντικό γεγονός…
Είχαμε μάλιστα και ανακοίνωση(για τον Πακιστανό, όχι για τον Έλληνα που δολοφονήθηκε) του δημάρχου Καμίνη, στην οποία ισχυρίσθηκε ότι η… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μεταβάλει την Αθήνα σε μία πόλη της βίας! Φαίνεται πως ζει σε άλλη πόλη, αφού δεν γνωρίζει τίποτε για τις δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων, ούτε βεβαίως και για τις καθημερινές αυτοκτονίες των θυμάτων του Μνημονίου, το οποίο με τόση θέρμη από την αρχή υποστήριξε.

Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της. Οι λαθρομετανάστες πρέπει να φύγουν. Οι κλέφτες πρέπει να πληρώσουν. Το Μνημόνιο αποτελεί την ταφόπλακα του έθνους. Όχι άλλες αυτοκτονίες, για να πληρώνει ο λαός τους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Για εμάς το Μνημόνιο μόνο και μόνο για τρεις λέξεις είναι σε όλες τις περιπτώσεις απορριπτέο. Για τρεις λέξεις: «ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ». Αυτό δεν το δεχόμαστε ακόμη κι αν μας πείσουν ότι όλοι σε αυτή τη χώρα θα γίνουν μέσα σε μια ημέρα πλούσιοι. Γιατί θα είναι πλούσιοι, αλλά δεν θα είναι ελεύθεροι!

Στον Μωριά
Όταν συνέβαιναν τα γεγονότα που ανέφερα παραπάνω, που δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι μάσκες της κατ’ ευφημισμόν δημοκρατίας τους έχουν πέσει, ήμουνα στο Μωριά και συγκεκριμένα τη στιγμή εκείνη δίπλα από τον Μυστρά. Λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από την Εκκλησιά, όπου ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Λειτουργήθηκε για να φύγει για το αιώνιο ταξίδι προς την δόξα, να αναχωρήσει Δεσπότης του Μωρέως για να πάει στην Πόλη των ονείρων μας και να γίνει ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς του Μύθου. Δύο ώρες πριν είχα βρεθεί στην Σπάρτη, στην αγκαλιά εκατοντάδων συμπατριωτών μου και την επόμενη ημέρα βρέθηκα σε μια άλλη ηρωική πολιτεία, στην Καλαμάτα, όπου και πάλι υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες έδωσαν τον όρκο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ένα μήνυμα προς τα ανθρωπάκια και τους κρατικούς υπαλλήλους της συμφοράς, που νομίζουν ότι μπορούν να σβήσουν μια φλόγα που είναι προορισμένη να καίει αιώνια: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου