Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..


Image and video hosting by TinyPic

Πανηγυρικά αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης λόγω αναξιοπιστίας της μάρτυρος κατηγορίας (αυτά που λέγαμε καιρό τώρα...) ΚΑΙ ΟΧΙ αθώος λόγω αμφιβολιών (όπως διακινούν τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης). Κατά την ακροαματική διαδικασία εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία. 

Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει να απαλλαγεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις ανυπόστατες κατηγορίες, γεγονός που δέχτηκε και η έδρα του Δικαστηρίου. Η δίκη ήταν δίκαιη. Υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας. 

 O Πρόεδρος του δικαστηρίου πριν απαλλάξει από τις κατηγορίες τον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Το όλο κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη στηρίζεται στη μαρτυρία της πανεπιστημιακού κυρίας Μαρία Βαβαγιάννη, η οποία, όμως, ήταν αποδυναμωμένη, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου. Η μαρτυρία της δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα της απλής λογικής. Δεν μπόρεσε η μάρτυρας να επιβεβαιώσει ότι οι δράστες διέφυγαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που φέρεται με δική της αποκλειστικά μαρτυρία να ανήκε στον Ηλία Κασιδιάρη». 
Η Μαίρη Βαβαγιάννη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσης είναι ρουφιάνα συκοφάντης και ψευδομάρτυρας από χθες και επίσημα. 

 Η κυρία αυτή η οποία μάλιστα είναι βέβαια και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (με τέτοια γλοιώδη δοσιλογική φάτσα εξάλλου, τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ΣΥΡΙΖΑ;...), φυσικά έχει μηνυθεί από τον Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία και έχει κατατεθεί εναντίον της και Αγωγή. Στο δικαστήριο που θα γίνει και ελπίζω πως θα έχει την ίδια προβολή από τα ΜΜΕ όπως αυτό με τον Κασιδιάρη, η κυρία αυτή θα καταδικαστεί αφού ήδη υπάρχει η προηγούμενη αθώωση και δικαίωση του Κασιδιάρη στο χθεσινό δικαστήριο και θα πρέπει να απομακρυνθεί από την θέση της Καθηγήτριας σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα που προβλέπει την απόλυση σε όσους προβαίνουν σε ποινικές πράξεις και δη αυτή της συκοφαντικής δυσφήμισης και ειδικότερα της ψευδορκίας. 

Βέβαια δεν είμαι τόσο ηλίθιος ώστε να περιμένω να την διώξουν από τον ακαδημαϊκό χώρο γιατί ακόμα καλά αριστεροκρατείται η πολιτική ζωή της χώρας αλλά θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη εάν επιτέλους εφαρμοσθεί ο νόμος απαρέγκλιτα και στους "αριστερούς" κάφρους, συκοφάντες, λασπολόγους, χαφιέδες, ρουφιάνους και ψευδομάρτυρες με επίσημη βούλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου