Πρόταση για προσωρινό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις!


Το Σοβιέτ της βουλής υπό τη διοίκηση του προέδρου Βούτσωφ (… εεε Βούτση ήθελα να γράψω) απεφάνθη: απαγορεύεται να αντιδρά κανείς στο ξεπούλημα της Πατρίδας, στους εξευτελισμούς και στις ταπεινώσεις που αυτή υφίσταται ελέω της κομμουνιστικής διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και ως εκ τούτου η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής καλείται σύσσωμη στην επιτροπή δεοντολογίας για να τιμωρηθεί με προσωρινό αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις!

Αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική εισήγηση του Βούτσωφ (… εεε Βούτση ήθελα να γράψω), προς την επιτροπή δεοντολογίας:

«Η συμπεριφορά του βουλευτή (σ.σ. Ιωάννη Λαγού) όπως και οι βαρύτατες απαξιωτικές και υβριστικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε («προδότες, πουλημένοι κ.λπ.) έτυχαν της επιδοκιμασίας των λοιπών παριστάμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ως προκύπτει και από το γεγονός ότι αποχώρησαν μαζί με τον κ. Ιωάννη Λαγό αμέσως μετά τη διακοπή».

Αποδεικνύεται συνεπώς, ότι ο κομισάριος Βούτσωφ εξέλιξε έτι περαιτέρω την περίφημη θεωρία της «συλλογική ευθύνης» που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν από κομμουνιστές και φιλελεύθερους πολιτικάντηδες κατά της Χρυσής Αυγής και πλέον παρακολουθεί και αν οι βουλευτές της αποχωρούν μαζί από την ολομέλεια ή κατά μόνας!

Πάλι καλά δηλαδή, που δεν παρατήρησε και το γεγονός ότι ήσαν άπαντες ομοιόμορφα ντυμένοι με στολή κοστουμιού για να το συμπεριλάβει και αυτό στα στοιχεία που «πιστοποιούν» αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά…

Άξιο ιδιαίτερης μνείας είναι το γεγονός ότι παραπέμπεται σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, παρότι από την συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσίαζαν ο Αρχηγός και Βουλευτές του κόμματος!

Διαβεβαιώνουμε το Σοβιέτ της βουλής, το οποίο στηρίζεται από όλες τις «δημοκρατικές» δυνάμεις, πως μομφές κατά της Χρυσής Αυγής εξαιτίας του ασυμβίβαστου Αγώνα της για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία αποτελούν Τίτλο Τιμής για τον Αρχηγό της μέχρι και τον τελευταίο της υποστηρικτή!
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου