Δήλωση εθνομηδενισμού από την Μπακογιάννη: «Χάσαμε τις εκλογές του 1996, όταν «σηκώσαμε» μετά τα Ίμια εθνικιστικές κορώνες»!

Δήλωση εθνομηδενισμού από την Μπακογιάννη: «Χάσαμε τις εκλογές του 1996, όταν «σηκώσαμε» μετά τα Ίμια εθνικιστικές κορώνες»!
Για να μην φανεί ότι είμαστε υπερβολικοί όταν λέμε ότι σε θέματα εθνομηδενισμού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν κοινή ατζέντα, ιδού ένα αρκετά ενδιαφέρον απόσπασμα από κείμενο καθημερινής εφημερίδας φίλα προσκείμενης στην ΝΔ.
«Ενδιαφέρουσα η χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού της Ν.Δ., καθώς είχε αναφορές και σε παρελθούσες εκλογικές ήττες της Ν.Δ. Η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να υποστηρίξει ότι η Ν.Δ. δεν πρέπει να προσφεύγει στην οξύτητα για τα εθνικά θέματα, υποστήριξε ότι “Χάσαμε τις εκλογές του 1996 όταν «σηκώσαμε» -μετά τα Ίμια- εθνικιστικές κορώνες”.».
Με απλά λόγια, ένα εκ των πλέον κορυφαίων στελεχών της ΝΔ υποστηρίζει ότι θα πρέπει να είμαστε διαρκώς διαλλακτικοί απέναντι στα καυτά Εθνικά ζητήματα, όπως η απόπειρα σφετερισμού του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ από τους σκοπιανούς και η συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα σε Θράκη και Αιγαίο, για να μην μας… κατηγορούν ότι διακατεχόμαστε από «οξύτητα»!
Μάλιστα, για να δείξει το… δίκαιο της επιχειρηματολογίας της, ταυτίζεται επί της ουσίας με την εθνοπροδοτική στάση της κυβέρνησης Σημίτη το 1996 στην τραγωδία των Ιμίων, χαρακτηρίζονται ως «εθνικιστικές κορώνες» την υπεράσπιση της Ελληνικότητας των Ιμίων και την σθεναρή στάση που πρέπει να έχουμε σ’ όλα τα Εθνικά θέματα!
«Συγχαρητήρια» στην Μπακογιάννη για τα μαθήματα εθνομηδενισμού που παραδίδει, αλλά και στην ΝΔ, η οποία φαίνεται ότι διαγράφει από τις τάξεις της μόνο όσους τάσσονται εναντίον των τζαμιών και των συμφώνων συμβίωσης.
Όσο για τα διάφορα εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα γελοιοποιούνται με φαιδρές αναπτύξεις ανυπόστατων θεωριών περί «σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ας κοιτάξουν τον συνεχή εθνομηδενισμό που διέπει την «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» και ας μην εξευτελίζονται άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου