«Μαύρη Επιχείρηση» σε βάρος των 2 Ελλήνων στρατιωτικών! Άφαντος ο πραγματογνώμονας του Κοτζιά


«Μαύρη Επιχείρηση» σε βάρος των 2 Ελλήνων στρατιωτικών! Άφαντος ο πραγματογνώμονας του Κοτζιά
Η με ελαφρά τη καρδία υιοθέτηση από μέρους της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ της τουρκικής εκδοχής ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν σε τουρκικό έδαφος, άνοιξε το δρόμο στην Άγκυρα να ξεδιπλώσει το σχέδιό της, με τους Τσίπρα-Καμμένο άβουλους θεατές των εξελίξεων!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Χουριέτ, οι τουρκικές αρχές ισχυρίζονται πως βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στην εξωτερική κάρτα μνήμης του κινητού ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, 21 ολόκληρες ημέρες μετά την επιχείρηση απαγωγής τους!
Στα πλαίσια μάλιστα της τουρκικής προπαγάνδας περί ελληνικής κατασκοπίας, που οργιάζει δίχως απάντηση από ελληνικής πλευράς, η συγκεκριμένη «εξέλιξη» μεταδόθηκε ως έκτακτο γεγονός από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί μας βρίσκονται για 21η ημέρα αιχμάλωτοι στα χέρια των Τούρκων, με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού, την ίδια ώρα κατά την οποία παρουσιάζει ως «επιτυχία» της κυβερνητικής πολιτικής το γεγονός ότι ο αμερικανός πρέσβης δήλωσε σε συνέντευξη πως «δεν νίπτουμε τας χείρας στην υπόθεση αυτή αλλά… οι ΗΠΑ δεν είναι διαιτητής! Δεν έχουμε μια κίτρινη κάρτα που μπορούμε να τραβήξουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή».
Κι ενώ η ακραία επικίνδυνη για την Ελλάδα κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ διαβεβαιώνει μέσω των κωμικών Καμμένου και Κουβέλη τον Ελληνικό Λαό πως η υπόθεση θα λυθεί γρήγορα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στην εκτίμηση πως στόχος των Τούρκων είναι να φορτωθεί στους Έλληνες στρατιωτικούς η κατηγορία της κατασκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου