Δυναμική Εθνικιστική εκδήλωση στα Φάρσαλα



Τεράστια επιτυχία και έντονος εθνικιστικός παλμός στην πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή όπου παρευρέθησαν οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς - βουλευτής επικρατείας, Γεώργιος Επιτήδειος - ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος - βουλευτής Μαγνησίας και Γεώργιος Μισιάκας - μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Ενώπιον εκατοντάδων Εθνικιστών από τα Φάρσαλα και τους Αγωνιστικούς Πυρήνες του νομού Λάρισας πραγματοποιήθηκε κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας και βράβευση των εκλεκτών Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της Τ.Ο. Φαρσάλων κατά το περασμένο έτος και οι στόχοι για το 2017 από την Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη και τον Γραμματέα της Τοπικής Συναγωνιστή Νίκο Καραμητράκη και το λόγο έλαβε αμέσως μετά ο Συναγωνιστής Γεώργιος Μισιάκας όπου με μεστό και ουσιαστικό πολιτικό λόγο ανέλυσε τα πρόσφατα περιστατικά κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των εθνομηδενιστών του πολιτικού κατεστημένου και την εις βάρος της παραπληροφόρηση του Ελληνικού Λαού  με απώτερο σκοπό την μείωση της απήχησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην Ελληνική κοινωνία. Η μοναδική ελπίδα ανάκαμψης του Ελληνισμού αποτελεί μόνο η Χρυσή Αυγή και η πραγματικότητα αυτή έχει γίνει βίωμα σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα ή Ελληνίδα.




Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Μαγνησίας Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος προκαλώντας ενθουσιασμό και μεγάλη αγωνιστική διάθεση στους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην ελπίδα και βεβαιότητα που επικρατεί ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι πάρα πολύ υψηλά, βεβαιότητα που γεμίζει τρόμο το σαθρό και παρηκμασμένο πολιτικό βίο της πατρίδος μας .
Το δημογραφικό πρόβλημα και οι κίνδυνοι που απορρέουν από την σύγχρονη αυτή μάστιγα της Ελληνικής κοινωνίας ήταν το κομβικό σημείο της ομιλίας του Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο οποίος έδωσε μεγάλη έμφαση στην αναγκαιότητα της Ελληνικής Παιδείας σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε ελληνική οικογένεια. Οι γονείς έχουν Ιερό χρέος προς την Φυλή και το Έθνος μας να μαθαίνουν στα παιδιά τους ότι είναι Έλληνες.
''Κάθε σπίτι ας γίνει ένα κρυφό σχολειό, η Χρυσή Αυγή είναι ένα κρυφό σχολειό'' τόνισε ο ομιλητής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ζητήματα Παιδείας και προσπάθειας εκφυλισμού και αλλοίωσης της Ελληνικής Εθνικής συνείδησης των νέων παιδιών στα σημερινά σχολεία -σύγχρονα κέντρα της μαρξιστικής προπαγάνδας και υποκουλτούρας της ιδεοληπτικής αριστεράς.

Ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε την επιτακτική ανάγκη το πρόγραμμα και οι ιδέες της Χρυσής Αυγής να μεταδίδονται σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα έτσι ώστε το Έθνος μας να κρατηθεί ζωντανό και την Ιερή Υποχρέωση των Ελλήνων Εθνικιστών να προασπίσουν την  πατρίδα από την πλέον σύγχρονη μορφή γενοκτονίας, την παγκοσμιοποίηση που επιδιώκει πρωτίστως να καταστρέψει και να αφανίσει  τον λαό -απόγονο του Ελληνικού Έθνους που δημιούργησε τον ίδιο τον πολιτισμό. Η Ελλάς, κατά την διάρκεια των αιώνων ιστορίας της, δίνει Αγώνα κατά των βαρβάρων και ότι σκοταδιστικό αυτοί αντιπροσωπεύουν.
 ''Πιστεύουμε στο Θεό, στα πεπρωμένα της Πατρίδας μας, στην διαχρονικότητα της Φυλής μας. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Δεν θα μας καταστρέψουν οι εχθροί του Ελληνισμού. Εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε την τιμή να αγωνιζόμαστε για την Σωτηρία της πατρίδος μας'' κατέληξε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Γεώργιος Επιτήδειος καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Ο κεντρικός ομιλητής Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στις ζοφερές ημέρες των διώξεων των Ελλήνων Εθνικιστών καθώς και στη θυσία των αθάνατων Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Χαρακτήρισε προνόμιο την 18μηνη θητεία του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε για τις ιδέες του μαζί με τον Αρχηγό μας τον Νίκο Μιχαλολιάκο εκτιμώντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια και αυτό προκαλεί σύγχυση και τρόμο σε όσους επιβουλεύονται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών".
"Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι  Αγώνας Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, είναι αγώνας Σωτηρίας και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Είναι αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδος και η απελευθέρωση αυτή γίνεται εάν έχουμε Πίστη, Αρχηγό και Ιδεολογία και εμείς έχουμε και Πίστη και Αρχηγό και Ιδεολογία'' τόνισε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς προκαλώντας εθνικιστικό σεισμό  στους Χρυσαυγίτες και στις Χρυσαυγίτισσες στα εθνικιστικά Φάρσαλα. Ακολούθησε η βράβευση των Συναγωνιστών και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερες φωτογραφίες 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου