Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης!!!!ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας: Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης - Φωτορεπορτάζ
Οι δρόμοι του Πειραιά, μια πόλη που μαστίζεται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και από τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, κατακλύστηκαν από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης.

Σε μια περιοχή αποκλεισμένη από δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ και με την ανοχή της παράνομης αντισυγκέντρωσης από μια χούφτα παρακρατικούς "αντιρατιστές", χιλιάδες Έλληνες εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Την ώρα που η κυβέρνηση των λαθρομεταναστών μεριμνά για τους εισβολείς και αδιαφορεί για τους Έλληνες, οι Εθνικιστές έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθεί το Εθνικό κράτος των Ελλήνων.

Στην δυναμική συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης τον λόγο πήραν εκπρόσωποι των επιτροπών κατοίκων Πειραιά, ο περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μουλιανάκης, οι βουλευτές Πειραιά Ι. Λαγός και Ν. Κούζηλος και ο βουλευτής Αττικής, Η. Κασιδιάρης.


Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως η συγκέντρωση δεν είναι κομματική, αλλά Εθνική και ότι ο Αγώνας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!

Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου