Οι συριζαίοι εξισώνουν την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού με αυτή των λαθρομεταναστών!


Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων φορέων της διεθνιστικής αριστεράς για τον Ελληνικό Λαό δεν περιορίζεται μόνο σε όσους συμπατριώτες μας μένουν στην Ελλάδα, αλλά επεκτείνεται και στους ομογενείς που μένουν στο εξωτερικό. Με αφορμή μια πρόσφατη επαναφορά της χρόνιας συζήτησης για το αν πρέπει οι Έλληνες της διασποράς να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Χώρα καταγωγής τους (η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρώτη εδώ και πολλά χρόνια έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ), οι διάφοροι κυβερνητικοί συριζαίοι δείχνουν σε πόσο μεγάλη «εκτίμηση» έχουν τους Έλληνες της Ομογένειας.
Έτσι, λοιπόν, κάποιος Κώστας Πουλάκης, έχοντας ως ιδιότητά του ότι είναι Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι εδώ και πολύ καιρό χώρα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων, πολλοί από τους οποίους ζουν ήδη επί δεκαετίες ανάμεσά μας και μοιράζονται την καθημερινότητά μας. Όλες αυτές οι παράμετροι συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό σύνθετο και ένα δυνάμει εκλογικό σώμα πολυάριθμο (περίπου το 1/6 του συνόλου), πολλών ταχυτήτων και διαφορετικού βαθμού σύνδεσης με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Και, επομένως, γεννούν τα αναπόφευκτα ερωτήματα που αναζητούν λύση με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση: Ποιος πρέπει να αποφασίζει για τις τύχες αυτής της χώρας και, κατ΄επέκταση, καθενός από τους κατοίκους της; Πρέπει λόγου χάριν να τεθεί ένα μέγιστο χρονικό όριο αποχώρησης από την Ελλάδα, πέραν του οποίου δεν θα πρέπει κάποιος να διευκολύνεται να ψηφίζει, αν δεν είναι πρόθυμος να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα; Ή να απαιτηθεί η ύπαρξη ελάχιστων έστω βιοτικών συμφερόντων στην Ελλάδα (π.χ. ύπαρξη περιουσίας) για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους; Και μήπως η διεύρυνση του εκλογικού σώματος θα πρέπει να είναι αμφίπλευρη, περιλαμβάνοντας – εκτός από τους απόδημους Έλληνες – και τους επί μακρόν διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς;»
Είναι φανερή η προσπάθεια του συριζαίου κυβερνητικού παράγοντα να εξισώσει τους Έλληνες του εξωτερικού με τους αλλοδαπούς που μένουν στη Χώρα μας. Γνωρίζοντας οι συριζαίοι ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σκληρά εργαζόμενοι, οι οποίο δεν έχουν καμία υπόληψη στις ανθελληνικές και αντεργατικές ιδέες και πρακτικές των πάσης φύσεως αριστερών, είναι σίγουρο ότι δεν επιθυμούν να ψηφίζουν οι συγκεκριμένοι συμπατριώτες μας. Γι΄ αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους το αποτρέψουν. Ακόμη, όμως, κι αν αναγκαστούν να κάνουν πίσω, θα προσπαθήσουν να ισοσκελίσουν την διαφορά αυτή με το να νομιμοποιήσουν τους ήδη διαμένοντες εδώ αλλοδαπούς, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παράνομοι.
Όσο για την αιτιολόγηση για τους «επί μακρόν διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς», σε λίγα χρόνια οι αναρίθμητοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Χώρα μας υπό το προσωπείο του «πρόσφυγα» θα είναι κι αυτοί «επί μακρόν διαμένοντες». Έχοντας εισπράξει το μίσος και την απέχθεια από τον Ελληνικό Λαό, εντός και εκτός της Πατρώας Γης, οι συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ισοσκελίσουν αυτή την διαφορά, με «μεταγραφές» λαθρομεταναστών οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να τους ψηφίζουν ως ευχαριστήριο στην μονιμοποίηση (και νομιμοποίηση) που θα έχουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου