Η Χρυσή Αυγή απαιτεί οι κλέφτες στην φυλακή!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα χρεοκοπημένα κόμματα και στα κανάλια της διαπλοκής στην σημερινή συζήτηση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια.
Αρχικά, αναρωτήθηκε πώς τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ, Μητσοτάκης όσο και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γεννηματά δήλωσαν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την εν λόγω εξεταστική επιτροπή, την στιγμή που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Όλα τα κόμματα έχουν πάρει θαλασσοδάνεια πλην Χρυσής Αυγής, στην οποία έχει ανασταλεί και αντισυνταγματικά η κρατική χρηματοδότηση.
Τα χρεοκοπημένα κανάλια χρωστούν υπέρογκα ποσά, αλλά συνεχίζουν μέσα από τις δημόσιες συχνότητες να συκοφαντούν και να προπαγανδίζουν. Συγκεκριμένα, το Mega, ΔΟΛ, Πήγασος, Τηλέτυπος (MEGA) και IRIS AEBE (ΔΟΛ & ΠΗΓΑΣΟΣ), δηλαδή ο Μπόμπολας και η παρεά του χρωστούν 451,5 εκατομμύρια ευρώ. ΑΝΤ1 και Μακεδονία ΤV 170 εκατομμύρια ευρώ. ΣΚΑΪ και Καθημερινή 105 εκατομμύρια ευρώ. Το STAR 56,6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Alpha 14,7 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά οι χρεοκοπημένες μιντιακές επιχειρήσεις χρωστούν 808 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το διπλάσιο ποσό από το ποσό του ξεπουλήματος του λιμανιού του Πειραιά!
Πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη; Οι ορκωτοί λογιστές πηγαίνουν μόνο στην Χρυσή Αυγή, στο κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Με επιστολή του ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές την παρακράτηση του 15% του βουλευτικού μισθού, ώστε να ξεχρεώσουν το δάνειο των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Με τον συγκεκριμένο ρυθμό αποπληρωμής όμως δεν θα ξεχρεώσουν ποτέ!
Το 2012 μάλιστα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πήραν τραπεζική χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ και μετά με τροπολογία που ψήφισαν αθώωναν τις διοικήσεις των τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε ότι όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθεσε φάκελο στον Άρειο Πάγο για τα οικονομικά εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι. Ο λόγος είναι ότι τον φάκελο τον ανέλαβε ύστερα από αλλαγή συγκεκριμένος εισαγγελέας, ο οποίος αργότερα "έθαψε" το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και οι κλέφτες να μπουν στην φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου