Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 99η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 99η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων - Φωτορεπορτάζ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος και Ελένη Ζαρούλια και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Γιάννης Λύρης παρευρέθηκαν χθες στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση μνήμης για την 99η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία.
Οι συναγωνιστές βουλευτές παρόλο που προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές να καθίσουν μαζί με τους "επισήμους", δεν καταδέχτηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση μαζί με τον Λαό, όπως κάνουν πάντοτε οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν για μικροκομματικούς σκοπούς και για "ψηφαλάκια" οι εκπρόσωποι του αντισυνταγματικού τόξου που συμπορεύονται με το τουρκικό προξενείο και έχουν ξεπουλήσει τα Εθνικά Δίκαια της Πατρίδας. Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός περίσσεψε από την παρουσία των βουλευτών Παπαδημούλη (Σύριζα), Κατσώτη (ΚΚΕ), Γιαννακάκη (Δημάρ), Κακλαμάνη (Πασόκ),  Παυλόπουλου και Τραγάκη (ΝΔ).

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν στην πορεία και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη μνήμη 1.500.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του 1915. Οι Συναγωνιστές στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στάθηκαν πάλι μακριά από τους βο(υ)λευτές του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί με ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες, ενώ τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου προσκυνούν τους τούρκους σφαγείς του Ελληνισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου