Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την μνήμη των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για το Κίνημά μας και την Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την άνανδρη παρακρατική δολοφονία των συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου.


Σε μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σημείο που έπεσαν οι συναγωνιστές μας, πάνω από 2.000 εθνικιστές, απέτισαν φόρο τιμής και ορκίστηκαν συνέχιση του αγώνα έως την πλήρη δικαίωση της μνήμης των νεκρών αδελφών μας.

Πρώτος πήρε το λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό ο γραμματέας της τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος και αναφέρθηκε στην ημέρα της δολοφονίας και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν σε κάθε μέλος της τοπικής από το τραγικό αυτό γεγονός και έδωσε το σύνθημα ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε χωρίς καμία υποχώρηση.

Το μήνυμα του παρανόμως έγκλειστου Συναγωνιστή, Γεώργιου Γερμενή, μετέφερε ο Συναγωνιστής, Σωτήρης Σχοινάς. Στο μήνυμα του ο Συναγωνιστής Γερμενής τόνισε την αναγκαιότητα του Αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη Ελλάδα και σημείωσε το γεγονός ότι μετά τα τραγικά γεγονότα της 1ης Νοεμβρίου ο Αγώνας μας θα είναι δικαίωση για τους Ήρωες Συναγωνιστές μας. 

Στη συνέχεια, η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου μετέφερε μέσα σε κλίμα συγκίνησης, το μήνυμα του άδικα προφυλακισμένου Αρχηγού μας και την εντολή του ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ που για όλους μας αποτελεί διαταγή.

Ακολούθως, η Όλγα Βλάχου, μητέρα του συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα που ο Θεός της Ελλάδος φύλαξε από τις σφαίρες των κόκκινων δολοφόνων, ανέγνωσε το μήνυμά του και μας μετέφερε την υπόσχεσή του ότι θα τιμήσει σύντομα και πάλι με την παρουσία του τα γραφεία μας.

Τέλος, ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του αδικοχαμένου ήρωα αδελφού μας, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων μας και ταυτιζόμενος με το πνεύμα και την ψυχή του Γιώργου, υποσχέθηκε συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.

Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων εκ μέρους του Αρχηγού και του συναγωνιστή μας Αλέξανδρου Γέροντα ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.


Στην πορεία που ακολούθησε υπήρχε παλμός και πάθος από τους συναγωνιστές που διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους του Ν. Ηρακλείου με αναμμένα κεριά, έως την πύλη του Δημοτικού Κοιμητηρίου όπου και εψάλη πάλι ο Εθνικός Ύμνος.

Η πορεία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή όλων μας στα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου