ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ Η ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ

Μεταφέρουμε από το ethnikismos.net

Συναγωνιστές καλημέρα!

Εδώ στην Ελλάδα, επειδή η ώρα της πραγματικής δικαιοσύνης –και όχι αυτής που βιώνουμε σήμερα- πλησιάζει. Οι εγκληματίες κατά του έθνους μας είναι βέβαιο πως θα αναζητήσουν ξένους προορισμούς, με άλλα διαβατήρια (Τριανταφυλλίδης κ.α.). Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις 7.000 αυτοκτονίες, τις δολοφονίες Ελλήνων από μετανάστες, την εξαθλίωση του Έλληνα, την απαξίωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και βέβαια την κατάλυση του Συντάγματος. Είναι πάμπολλα τα εγκλήματα και ενδέχεται να έχω ξεχάσει κι άλλα σοβαρότερα.

Επειδή η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πλησιάζει και σύντομα θα κυβερνά την χώρα, γιατί μια εθνική κυβέρνηση είναι απαίτηση του λαού, οι επί 40 χρόνια καταστροφείς του Ελληνισμού θα πρέπει να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Να πληρώσουν σε κάθε είδος, υλικά (χρήμα, ακίνητα, κ.α.) αλλά και σωματικά (με ιδρώτα, κάνοντας έργα), τα εγκλήματά τους ενάντια στον λαό που εξαπάτησαν και υφάρπαξαν την ψήφο τους.

Θα είναι, λοιπόν, μεγίστη χαρά και τιμή σε αυτόν-αυτούς που θα αναλάβουν να «επαναπατρίσουν» τους διαφεύγοντες εγκληματίες.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους να κάνει πολιτικές διώξεις-η Χρυσή Αυγή έρχεται να ενώσει όλους τους Έλληνες!

Αλλά, απέναντι σε αυτούς που εγκλημάτησαν με κάθε τρόπο, θα πρέπει να είναι αμείλικτη έχοντας την αποστολή να τους παραδώσει στην Θέμιδα, που εκείνη την ώρα θα έχει πάλι το σπαθί στο ένα χέρι και όχι μόνο την ζυγαριά, όπως τώρα… 

Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Δημήτρης Π. Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου