ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ! ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΟΥ;


Ραγδαίες εξελίξεις στην ψοφοδεξιά προμηνύει η διαδικτυακή φωνή του Σαμαρά (antinews), με άρθρο το οποίο υπογράφει ως ιστοσελίδα, υπό τον τίτλο «Πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας!». Στο άρθρο γίνεται ευθεία επίθεση κατά του Κούλη. 


Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά τις προηγούμενες οι επιθέσεις ήταν υπό μορφήν κριτικής. Αυτή τη φορά, οι σαμαρικοί ανακοινώνουν την οριστική ρήξη τους με την νουδούλα και προαναγγέλλουν ευθέως διασπαστική κίνηση. Πάρτε μια γεύση:  

«… Ανάλογη στάση κρατήσαμε και με την σημερινή ηγεσία. Θεωρούσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να απαλλάξει τον τόπο από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε.

Απ’ ότι φαίνεται όμως αυταπατηθήκαμε και πάλι.
Της κάναμε κριτική στα κακά, την στηρίξαμε στα καλά…
Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, η ανικανότητα της ηγεσίας της ΝΔ να κατανοήσει και πράξει τα αυτονόητα, προμηνύει τον εγκλωβισμό της πατρίδας σε νέα αδιέξοδα που ενδεχομένως θα φέρει τον αφανισμό της.

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, έκτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει και η ΝΔ ενεργά στο ξεπούλημα της πατρίδας.

Η στάση της τόσο στα οικονομικά, όσο και στα εθνικά φανερώνει ότι έχει αποδεχτεί ήδη τη συνέχεια της πολιτικής που επέβαλαν οι «εταίροι» μας στον λαοπρόβλητο.
Από την πλευρά μας αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το αλισβερίσι.

Χωρίζουμε, λοιπόν, τους δρόμους μας από την λανθασμένη πορεία της παράταξης που αρνείται να αλλάξει και συνεχίζουμε τον αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας μόνοι μας.

Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις που απογοητεύτηκαν να ξαναενωθούν με το Antinews για να αναγεννηθεί το ηρωικό πατριωτικό κίνημα από τις στάχτες του και να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη σαν άλλοτε.

Γρηγορείτε!

Κι εδώ το ερώτημα που μπαίνει πλέον είναι το εξής: θα τολμήσει ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον αποκαλούσαν κάποτε οι οπαδοί της νουδούλας…) να επαναλάβει την αποστασία του 1993 –και μάλιστα ξανά με Μητσοτάκη αρχηγό- και να επανιδρύσει την ΠΟΛΑ ή θα βγάλει στο κλαρί τον Μπουμπούκο του; Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου