ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


Ως γνωστόν, τα κανάλια των κόκκινων ολιγαρχών απαξίωσαν να μεταδώσουν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν ήταν το μοναδικό θύμα της καναλόβιας λογοκρισίας. Ομοίως, απαγορεύθηκε από την λογοκρισία και το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του άλλοτε πολυαγαπημένου των καναλιών, Βασίλη Λεβέντη.
Κι αν στην περίπτωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής υπάρχει προφανής εξήγηση (η αυστηρή σταλινική λογοκρισία που του έχει επιβάλλει η μαρξιστική χούντα των ΜΜΕ), η λογοκρισία κατά του Λεβέντη είναι φαινομενικώς ανεξήγητη.
Κι όμως, υπάρχει εξήγηση για την εξαφάνιση του Λεβέντη! Βλέπετε, το κόμμα του Λεβέντη (έστω κι αν το έκανε για λόγους καιροσκοπικού πολιτικαντισμού…) ανακοίνωσε πως θα καταψηφίσει το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Μάλιστα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Λεβέντης ανέφερε ότι το κόμμα του «θα δώσει μάχη για να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια».
Και βέβαια, αναφορά στην επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας υπήρχε και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι κόπηκαν τα συγκεκριμένα δύο πρωτοχρονιάτικα μηνύματα (εκτός από τους γνωστούς λόγους που αφορούν την Χρυσή Αυγή…), για να εμφανίζεται στα κανάλια ως «αντιδρών» στην προδοσία «Μακεδονομάχος» μόνο ο Καμμένος, προκειμένου να εισπράττει αυτός και μόνον αυτός την οργή του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου