Ασύλληπτοι οι αλβανοί εγκληματίες, άφαντος ο Δένδιας!


Ασύλληπτοι οι αλβανοί εγκληματίες, άφαντος ο Δένδιας!
Σε οποιοδήποτε σοβαρό Κράτος, υπουργός ο οποίος θα είχε να επιδείξει τα «επιτεύγματα» του κυρίου Δένδια είτε θα είχε ξηλωθεί, είτε θα είχε οικειοθελώς και λόγω ευθιξίας, υποβάλλει την παραίτησή του. Δυστυχώς όμως για τον Ελληνικό Λαό, το Μεταπολιτευτικό Κράτος απέχει έτη φωτός από το να χαρακτηρισθεί σοβαρό.
Εδώ και αρκετούς μήνες, από τη στιγμή που αλβανοί παραστρατιωτικοί οργάνωσαν και πέτυχαν την απόδραση συμπατριωτών τους από τις φυλακές Τρικάλων, η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη το θέατρο του παραλόγου, σε μια παράσταση της οποίας ιθύνων νους και κυρίως υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον αυτοπροβεβλημένο ως επιτυχημένο, Ν. Δένδια.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι πολίτες έγιναν έρμαια της εγκληματικής μανίας των αλβανών παραστρατιωτικών, οι οποίοι ανενόχλητοι επιδόθηκαν στις δραστηριότητές τους από την Πελοπόννησο μέχρι και την Ήπειρο. Πέρα από ληστείες τις οποίες διέπραξαν, η εγκληματική ανοχή και ανικανότητα του προϊσταμένου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνέβαλε στο να χαθούν άδικα οι ζωές δύο Ελλήνων: μιας 25χρονης κοπέλας που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο των αλβανών κακοποιών και ενός 37χρονου αστυνομικού, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος αντιμετωπίζοντας πάνοπλους και με στρατιωτική εκπαίδευση εγκληματίες, την ίδια στιγμή που ο κύριος Δένδιας δήλωνε αυτάρεσκα και πλήρης αλαζονείας, πως το κέντρο της Αθήνας είναι ασφαλές για τους πολίτες.
Βεβαίως, είναι προφανές πως η λέξη ευθιξία απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιο του εν λόγω κυρίου. Άλλωστε ο ίδιος, φαίνεται να απολαμβάνει τις επισκέψεις σε συναγωγές και στοές μασόνων (οι οποίοι με περηφάνια δηλώνει πως είναι φίλοι του), περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εντούτοις, είναι εξοργιστικό, να παραμένει στη θέση του ένας υπουργός ο οποίος όχι μόνο είναι ανίκανος να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας και προστασίας των Ελλήνων πολιτών, αλλά και προκαλεί χαρακτηρίζοντας την υπάρχουσα εγκληματικότητα ως «έξαρση της ρατσιστικής βίας»!
Οι συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν δολοφονηθεί από τα στίφη των βαρβάρων που κατέκλυσαν την ελληνική Πατρίδα, καταδεικνύουν την ωμή πραγματικότητα, την οποία αδυνατεί να διακρίνει ένας υπουργός του οποίου μοναδική έγνοια είναι ο περιορισμός της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Προφανώς, η αποστολή του αυτή, όπως του έχει ανατεθεί από διεθνείς παράγοντες του παγκόσμιου σιωνισμού, είναι και η αιτία για την οποία ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της μεταπολίτευσης, μένει αμετακίνητος από τη θέση του.
Φωτογραφίες από το κρησφύγετο των συμμοριτών
Την περιοχή όπου οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κρύβονταν κατά την καταδίωξή τους αλλά και το υπηρεσιακό Ford Focus που έκλεψαν από το μπλόκο στο Δίστομο παρουσιάζουν φωτογραφίες. Το nafpaktianews.gr πήγε στον αχυρώνα και στο παλιό ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή Στύλια Δωρίδας και συγκεκριμένα στη θέση Τάπαση. Στον αχυρώνα και στο σπίτι υπάρχουν ακόμη προσωπικά αντικείμενα των δραστών. Επίσης, οι φωτογραφίες δείχνουν το πρόχειρο κατάλυμα στην περιοχή Περιθιώτισσα που κατασκεύασαν οι δραπέτες από σεντόνια που πήραν από σπίτια αλλά και με κλαδιά, στα αξιοσημείωτα είναι ότι στέκονταν να ξεκουραστούν πάρα πολύ κοντά στο δρόμο, περνώντας απαρατήρητοι έχοντας για σύμμαχο την πυκνή βλάστηση. Στις φωτογραφίες φαίνεται ακόμα το αγροτικό αυτοκίνητο που εκλάπη από τη Φιλοθέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου