Διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Αθηναίων η Χρυσή Αυγή

Δημοσκόπηση Οικονομικού Πανεπιστημίου: Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση ο Χρυσαυγίτης υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας
Η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση των μεγαλύτερων δήμων της χώρας στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται και από την τελευταία δημοσκόπηση του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κου. Επαμεινώνδα Πανά, που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA-3. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, η Χρυσή Αυγή με υποψήφιο τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη αφήνει πίσω την υποψήφια του Σύριζα (Σακοράφα) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από  τον υποψήφιο της ΝΔ (Δένδια). Τα στοιχεία αυτά, σε συνάρτηση με την κρυφή ψήφο (πολλοί ψηφοφόροι μας διστάζουν να δηλώσουν την κομματική τους προτίμηση) δημιουργούν ένα νέο δεδομένο: η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την διοίκηση του μεγαλύτερου δήμο της χώρας.
Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στη σχετική κάρτα είναι τα εξής: ΝΔ (Δένδιας) 19,4% - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Κασιδιάρης) 18,9% - ΣΥΡΙΖΑ (Σακοράφα) 18,8%. Ακολουθούν άλλοι υποψήφιοι με πολύ μικρότερα ποσοστά (Βορίδης, Πορτάλιου, Σοφιανός) και πριν τον πάτο της λίστας με μόλις 3% ο νυν δήμαρχος των λαθρομεταναστών και συστηματικός υβριστής της Χρυσής Αυγής, Καμίνης. 

Η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει πως ακόμη δεν έχει ορίσει επισήμως κανέναν υποψήφιο για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ψηφοδέλτια του Κινήματός ασφαλώς και θα υπάρχουν στους μεγαλύτερους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πάψει επιτέλους να είναι υποχείριο κλεφτών και απατεώνων, διορισμένων από κάθε διεφθαρμένο απόκομμα του πολιτικού κατεστημένου. Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική κάθαρση και πολιτική αλλαγή. Απαιτεί κυρίως καθαρά χέρια, που θα διοικήσουν με συνέπεια και εντιμότητα, θα φέρουν το φως τα σκάνδαλα δεκαετιών και θα οδηγήσουν σε πολιτική κάθαρση.
Η Χρυσή Αυγή, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει με αξιώσεις τους μεγάλους δήμους της χώρας. Μία πολιτική επανάσταση ξεκίνησε από τον Δήμο Αθηναίων το 2010 με την εκλογή του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αυτή η μεγάλη εθνική προσπάθεια συνεχίζεται με τελικό προορισμό την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα δεσμά των ξένων και εγχώριων δυναστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου