ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ! ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ...


 
Ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, σφάχτηκε ο 47χρονος Θανάσης από αλλοδαπούς προχθές τα ξημερώματα!!! Γεννηθείς το 1966 και άφησε πίσω του δύο ορφανά κορίτσια. 

Σκηνή δολοφονίας που ομοιάζει με την ανθρωποσφαγή του Μανώλη Καντάρη που συνέβη στις 10 Μαΐου 2011 στην οδό Γ'Σεπτεμβρίου από αλλοδαπούς, αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην οδό Τραπεζούντος, στην περιοχή Ευγένειας Κερατσινίου-Πειραιά. 

Στις 04.10, ξημέρωμα της Τετάρτης, ο 47χρονος έμπορος ψαριών Αθανάσιος Βαλδεράνος, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών 9 και 4 ετών, έπεφτε θανάσιμα τραυματισμένος στην εξώπορτα του σπιτιού του από άγνωστο ή άγνωστους δράστες οι οποίοι αφού τον μαχαίρωσαν, τράπηκαν σε φυγή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνη την ώρα, μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε γειτονικό μπαλκόνι και δεν κοιμόταν άκουσε μια πνιγερή φωνή μέσα στο σκοτάδι της νύχτας: «Με έφαγε ο αλήτης». Στη συνέχεια ακούστηκαν δυνατές φωνές που σήκωσαν στο πόδι την γειτονιά: «Βοήθεια, βοήθεια». Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα Θεόδωρου Κ: «Καθόμουν στον υπολογιστή και ήμουν έτοιμος να πέσω για ύπνο. Άκουσα τις φωνές. Κατέβηκα στο δρόμο. Είδα το Θανάση να έχει παντού αίματα. Παραπάταγε, ακούμπησε στο λευκό φορτηγάκι του και προσπάθησε να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού του. Κάτω ήταν πεσμένα χρήματα, φώναζε την γυναίκα του να του ανοίξει για να της δώσει τα λεφτά που είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του. Αλλού τα τσιγάρα, αλλού ο αναπτήρας του, κάτω σκόρπια τα ευρώ. Είχε ένα τραύμα στην καρδιά και όλη η κοιλιά του ήταν ματωμένη. Μου φώναξε «Θόδωρε, νερό, νερό...». Σε λίγα λεπτά πάνιασε και έπεσε στο πλατύσκαλο». 

To μαχαίρι του φόνου εγκαταλείφθηκε στον τόπο του εγκλήματος αλλά η αστυνομία πρέπει να είναι πολύ τυχερή για να ταυτοποιηθεί ο δράστης, εαν δεν είναι σεσημασμένος. Το ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα στις 04.20. Ο Θανάσης Βαλδεράνος όμως είχε υποκύψει όταν έφθασε στο Αττικό Νοσοκομείο. 

Κάποιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης ή οι δράστες πάλεψαν με τον άτυχο βιοπαλαιστή ο οποίος πρέπει να αντιστάθηκε λόγω της ογκώδους σωματικής του διάπλασης και τελικά δεν τους έδωσε τα χρήματα που είχε πάνω του με αποτέλεσμα να το πληρώσει με τη ζωή του. Κατά πληροφορίες η αστυνομία παρέδωσε στη χήρα του δολοφονημένου 1600 ευρώ.
Αυτόπτες όμως υποστηρίζουν ότι οι αλλοδαποί μαχαιροβγάλτες, πρόλαβαν και του πήραν λίγα λεφτά από τις εισπράξεις της προηγούμενης μέρας. 

 Ο Θανάσης Βαλδεράνος είχε ψαράδικο στην Αγία Βαρβάρα και κάθε ξημέρωμα κατέβαινε στην ιχθυόσκαλα για να ψωνίσει. Κάποιοι φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τις κινήσεις του. Οι έρευνες της αστυνομίας εκτείνονται στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον, χωρίς να έχουν αποκλειστεί και άλλα ενδεχόμενα που διερευνώνται.

Και ο Ρουπακιώτης με τον Δένδια συνεχίζουν να παίζουν τα πουλάκια τους... αντιρατσιστικά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου