Το Ελληνικο Υπουργείο Παιδείας χορηγός των κίναιδων!

Το Υπουργείο Παιδείας χορηγός των κίναιδων!
Το Καθεστώς της διαφθοράς, του ανθελληνισμού και της σαπίλας, απέκτησε και νέες ανησυχίες. Επίσημα πλέον, μέσω του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στηρίζει την προώθηση του κιναιδισμού, προφανώς κινούμενο στο κλίμα της ερμαφρόδιτης κυβέρνησης και των κομμάτων της Αριστεράς.
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων λοιπόν, μέσω του ιδρύματος νεολαίας και δια βίου μάθησης υπήρξε χρηματοδότης της βαλκανικής μάζωξης κίναιδων και ανώμαλων πάσης φύσεως στη Θεσσαλονίκη, το χρονικό διάστημα από 8 μέχρι 13 Ιανουαρίου 2013. Το αδελφάτο υπό την επωνυμία BA.R.CO.D.E.(Balkan’s Rainbow Colourful Dawn Emerges), με «πολυπληθή» συμμετοχή 36 βαλκάνιων με «ιδιαιτερότητες», σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αξιολόγησε τις δράσεις και ενδυνάμωσε τη δικτύωση μεταξύ τους.
Το «ίδρυμα νεολαίας και δια βίου μάθησης», είναι οργανισμός υπό τη σκέπη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι δε σκοποί του είναι η υλοποίηση δράσεων, προγραμμάτων και έργων τα οποία αφορούν:
α) την Δια Βίου Μάθηση,
β) τη Νέα Γενιά, με έμφαση τη στήριξη των νέων στη σταδιοδρομία τους, την ανάδειξη και τη στήριξη της νεανικής καινοτομίας,
γ) τη διαχείριση των θεμάτων που σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη μαθητική και φοιτητική μέριμνα.
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η συνεύρεση κίναιδων, λεσβιών, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών ασθενών, δεν εμπίπτει πουθενά στους σκοπούς του ιδρύματος. Παρά ταύτα, υπό την ανοχή του υπουργείου Παιδείας, η αφίσα των ανώμαλων πιστοποιεί πως η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε με άγνωστο για την ώρα ποσό και από το αμαρτωλό ίδρυμα. Εκτός εάν η παρά φύση συνεύρεση των 36 βαλκάνιων ομοφυλόφιλων κάθε είδους, αφορά τη δια βίου μάθηση του κιναιδισμού, εμπίπτει στη στήριξη των νέων στη περίεργη σταδιοδρομία τους και στη νεανική καινοτομία ή εάν το υπουργείο θεωρεί πως οι απαιτήσεις των κίναιδων και κάθε λογής ανώμαλου, άπτονται της μαθητικής και φοιτητικής μέριμνας.
Θα ήταν φρόνιμο και έντιμο, να ενημερώσει το Καθεστώς τους Έλληνες γονείς, εάν προτίθεται να επιβάλλει στην ελληνική νεολαία μέσω του υπουργείου Παιδείας και μάθημα κιναιδισμού(παράλληλα με τα αντιρατσιστικά πανηγύρια). Εάν δεν στοχεύει σε κάτι τέτοιο, αναμένουμε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του υπουργείου και του ιδρύματος για το γεγονός πως δαπάνησαν χρήματα του Ελληνικού Λαού για την προώθηση της πολυεπίπεδης ανωμαλίας.
Αρκεί μόνο να θυμίσουμε, τα περιστατικά μαθητών που λιποθυμούσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα από τον υποσιτισμό, σχολεία τα οποία δε διέθεταν χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και τον τερματισμό της μεταφοράς μαθητών από απομακρυσμένες περιοχές στα κοντινότερα σχολεία. Σε ένα σοβαρό Κράτος, θα είχαν ήδη πέσει κεφάλια ή όπως λέει ο Λαός μας θα είχαν ήδη κοπεί… πισινοί. Στο μεταπολιτευτικό Κράτος-τραβεσστί όμως, τα πάντα γίνονται και λεφτά υπάρχουν, αρκεί να μην είναι για το συμφέρον των Ελλήνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου