Ο πατριωτικός εμφύλιος ξεκίνησε. Όταν λήξει, δεν θα έχει νικητές. Μόνο ηττημένους...


 

Πληθαίνουν τα ψιθυρίσματα για πρόωρες εκλογές την άνοιξη του 2021. Ο αέρας ήδη, άρχισε να βρωμάει κοινοβουλευτισμό.

Κολαούζοι και παρατρεχάμενοι, μιζαδόροι, προπαγανδόροι, σπεκουλαδόροι και προφεσόροι της παραπλάνησης, έχουνε πιάσει κιόλας δουλειά.
ΜΚΟύδες, δουλέμποροι, πρεζέμποροι, διακινητές παιδικής σάρκας, ψυχανώμαλοι, μουρνταδόροι και κομπιναδόροι, βγαίνουν απο τις τρύπες τους, με το μάτι να γυαλίζει για αρπαγή, για ψέμα και για εκμετάλλευση.
Ότι πιο σκοτεινο, ότι πιο σάπιο ότι πιο πούστικο υπάρχει στο πιο διεφθαρμένο καθεστώς της Ευρωπης, τωρα στηνει πανηγυρια. 
Οι φαμίλιες και τα συντρόφια, οι μεγαλοεκδότες, οι μεγαλοεφοπλιστες, οι μεγαλοκαρχαρίες και τα τσιράκια τους - οι συνδικαλιστές, οι κηφήνες, οι γλείφτες κι οι πρωτοφαγοι της εξουσίας - πάντες οι μηχανισμοί και τα αφανή κογκλαβια που ακμάζουν μέσα στους βαλτους της ρωμέικης σήψης, αρχίζουνε τις δαγκωματιες, για το ποιος θα πλασαριστεί σε καλύτερη θέση, στα γήπεδα του κοινβουλευτικου παραδείσου [που έχει τοση σχεση με τη Δημοκρατία, όση σχεση έχει και ο συντροφος Τσιπρας με τον Τόμας Ελιοτ...]  
Ωραίοι καιροί για βρυκόλακες...

Θα περιμενε κανεις παντως, τα κομματα του ευρυτερου πατριωτικου χωρου να κρατηθουν μακρια απο αυτή την Εδεμ της διαφθορας και της συναλλαγης, που αποκαλειται ευσχημως: κοινοβουλευτισμός και να δωσουν τον προεκλογικο αγωνα τους, σεβομενα αν μη τι άλλο, τις ιδεες που υπηρετουν.
Κι όμως...

Ειδικα στον πατριωτικο χωρο, ο εμφυλιος που μολις δρομολογειται, θα ειναι ο πιο σκληρος, ο πιο βρωμικος, ο πιο αδιστακτος και ο πιο πουστικος απο όλους τους αλλους "ενδοοικογενειακους" πολεμους, συγγενικων μεταξυ τους κομματων!

Απο τώρα έχουνε μπει μπροστα οι μηχανισμοί της λασπης, της παραπληροφορησης, της δολοφονιας χαρακτηρων και των χτυπηματων κατω απο τη μεση.
Οχι μεταξυ αντιπαλων ιδεολογιων.
Αλλα μεταξυ Ελληνων πατριωτων, που ομνυουν στο ονομα του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και της επιβιωσης των συλλογικων μας ταυτοτητων.
Μεταξυ αυτων θα δοθει ο πλέον βρώμικος πολεμος..

Καποτε λοιπόν, ένας ιδιαίτερα προικισμένος Ελληνοαμερικανός, γύρισε στην γενετειρα πολίχνη του, ώστε να βρει νύφη απο τον τόπο του, γιατι είχε σιχαθεί τις Αμερικάνες φεμινίστριες...
Ο άνθρωπος ήτανε ευκαιρία πρώτης γραμμής, για καθε ντοπια ανυπανδρη κοπελα.
Παμπλουτος, καλλιεργημένος, ευγενικός, ρωμαλέος, ευσταλής, υγιέστατος και χορευταράς αχτύπητος.
Με το που μαθεύτηκε ότι είχε  ερθει για να βρει συζυγο, όλα τα κορίτσια της πολιχνης άρχισαν να κάμουν σχέδια πως θα τον αρπαζε η καθε μια, για την παρτη της.
Κι έτσι ξεκινησε ένας αμείλικτος ενδοπολιχνιακός πόλεμος...

Ωστόσο όλες τους ακολούθησαν την ίδια στρατηγική. Άρχισαν να βγάνουν στη φόρα η μια τα άπλυτα της άλλης, φροντιζοντας ώστε τα χαϊρια των αλλωνών να φτάσουν στα αυτιά του περιζήτητου γαμπρού, για να τις σιχαθεί και να διαλέξει την εκαστοτε σπερμολόγο.
Έλα όμως που όλες τους είχαν ράμματα για τις γουνες των αλλωνών [κι αν δεν είχαν, τα κατασκεύαζαν] έτσι που καμιά εν τέλει δεν έμεινε ανέγιχτη απο τη λάσπη και τα κουτσομπολιά.

Ο δε γαμπρός τα 'χασε μ' όλα αυτα που του ψιθυριζαν οι καλοθελητές.
Τελικά η φαντασίωση της αγνης ελληνικής υπαίθρου που είχε σχηματίσει στην ξενητειά, αποδεικνύονταν παραμυθα της Χαλιμας.
Ποια αγνή και ποια τιμημενη Ελληνίδα - που εδώ ακουγονταν τα μύρια όσα!
Για όλες ανεξαιρέτως!  
Στα Σοδομα να ειχε πεσει, λιγοτερα θα ακουγε για τη μία και για την άλλη.
Στο τελος έφυγε αηδιασμενος, χωρις να διαλεξει καμία!

Να δειτε λοιπον αδερφια μου Ελληνάκια ότι καπως έτσι θα την  πατησουν και οι "πατριωτες" στο Ρωμεικου, που δεν καμουν άλλη δουλεια, παρα να ανοιγουν ο ενας τον λακκο του αλλου.

Στο τελος οι ψηφοφοροι θα τους σιχαθουν ολους μαζι και θα ξεμεινουν στα γνωστα χλωμα ποσοστα τους, που ισα-ισα φτανουν για να χαιρονται τον κοινοβουλευτικο παραδεισο καμια 10αρια νοματαιοι.
Και μεχρις εκει...

Γι αυτό σου λέω κυρια Ελληνικακη μου...
Στον πατριωτικο εμφυλιο που μολις ξεκίνησε [μιας και βρωμισαν εκλογες] δεν θα υπαρχουν νικητες. Μονο ηττημενοι.
Διότι αυτοι, αντι να κοιταξουν να μεγαλωσουν την εθνικη πίττα, για να χορτασουν όλοι τους, κοιτανε πως να παρουν τη μπουκια απο το στομα του αλλου.
Τοσο κοντοφθαλμοι και τοσο μικροί...

Κριμα! Και κριμα διότι ο Ελληνισμός ήδη βρισκεται στον επιθανατιο ρογχο του... 

Α, και κατι ακομα...
Ετοιμαστειτε να ακουσετε πολλα, για τον ένα και για τον άλλο. Απο αυτους τους ιδιους που υποτιθεται ότι υπηρετουν τις ίδιες ιδέες...
Βλέπετε, το να πείσεις τον κοσμακη για το Καλο, ειναι δυσκολο και ανεκτιμητο εργο. Να πεισεις ομως για το Κακο, ειναι ότι ευκολοτερο.
Και μπορει να σου εξασφαλισει λιγα εδρανα στην Εδεμ της διαφθορας και της υποτελειας...
Νομιζω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου