Πρώτη [ενθαρρυντική] δημοσκόπηση και 2 νέες συνεντεύξεις του κ. Κασιδιάρη



Δεν χωράει αμφιβολία, τουλάχιστον για όσες/ους μπορούν να διαβάσουν στατιστικές, ότι η πρώτη δημοσκόπηση στην οποία τέθηκε ερώτημα περί του κόμματος Κασιδιάρη [δεν ειχε βγει καν το ονομα, οταν διενεργήθηκε] είναι άκρως ενθαρρυντική για τους Έλληνες και για τους "Έλληνες".

Όσο και να αλυχτάνε τα μαντρόσκυλα του καθεστώτος κι όσο να προσπαθουν να φιμωσουν τη νεα φωνη των "Ελληνων" πατριωτών, δεν μπορούν να αποτρέψουν την ανάδυση μιας Ιδέας, που η λαϊκή Βουληση σπρώχνει στο προσκηνιο της Ιστορίας.

Σημερα σας εχω τις δηλωσεις του Ηλια Κασιδιαρη για τη δημοσκοπηση της pulse αλλα και 2 νεες συνεντευξεις του, με μεγαλο ενδιαφερον.
Σημειωνω οτι ο κ. Κασιδιαρης προειδοποιησε να μην διδουμε σημασια στα οσα κυκλοφορουν ως σπερμολογιες, για τα προσωπα που θα αποτελεσουν τον πυρηνα του κομματος του.
Θα μαθουμε συντομα και απο τον ιδιον, ποιοι ειναι και ποιος ο ρολος τους...

Και μεταξυ μας, ρε παιδια...
Τι σόι πρεμούρα ειν' αυτή, για τα ονοματα των στελεχων του.
Κοντος ψαλμος αλληλουϊα! Λιγη υπομονη και θα μαθουμε. Ουτε μηνα δεν εκλεισαν οι "Ελληνες" ακομα...
Τι διαολο; Στοιχηματα παιζετε;

Ιδου και το τι ειπε ο ιδιος, στις συνετευξεις του...

Δημοσκόπηση Σκαϊ, συνεντεύξεις σε Μεσόγειο και Εγνατία



Δηλωση Ηλια Κασιδιαρη


Ο δημοσκόπος του Σκάι ομολογεί ότι κατά την τελευταία τηλεφωνική έρευνα, οι πολίτες δήλωναν αυθόρμητα και μαζικά ότι θα ψηφίσουν το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη (το οποίο δεν είχε συμπεριληφθεί στο ερωτηματολόγιο της έρευνας!)




Α, και κατι ακομα...

Φιλοι σχολιαστες, μου ζητησαν να ασχοληθεω με το τι εγραψαν οι αριστεραντζες για τους "Ελληνες"
Πραγματι διαβασα τα σχετικα αρθρα στην ΕΦΣΥΝ και στο ΑΡΔΗΝ του κ. Καραμπελια [αν και η αντικασιδιαρικη αρθρομπουρδα στο Αρδην, δεν ειναι δικη του]

Αλλα με τι να ασχοληθω ρε παιδια;
Αυτοι πιπιλανε την ιδια καραμελλα, για ναζιστες και για μπαμπουλες, που την εχουν χιλιομασησει τοσα χρονια! Κυριολεκτικως επαναλαμβανονται μπουρδολογώντας!
Ειλικρινα σας ομιλω...
Δεν αξιζει να χαλαω πιξελς για τετοιες αρθρογραφικές χειρομαλαξεις της του καθενος/μιάς πεο/κλειτοριδος!

Αν και όταν βρεθει κανας αριστερός να γραψει και τιποτ' αλλο, εξον απο το οτι φταινε οι ναζηδες και οι σταυροφοροι, σας υποσχομαι οτι θα σας το παρουσιασω. Μεχρι τοτε, ας ασχοληθουμε με την κ. Νοτοπουλα. Πιο σοβαρη τη βρισκω...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου