Μεγαλειώδης εκδήλωση Τιμής και Μνήμης από τους Έλληνες Εθνικιστές για την Ποντιακή Γενοκτονία



Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών και κατοίκων της περιοχής ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προς τιμή και μνήμη των 353.000 θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας, της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Πολύκαρπος Παπαδόπουλος και Στάθης Τοπαλίδης (παλαίμαχος πρωταθλητής Ελευθέρας Πάλης).



Η εκδήλωση άρχισε με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, να καταθέτει, καταχειροκροτούμενος, στεφάνι στο μνημείο που κοσμεί την πλατεία Ακριτών Πόντου.

Ύστερα από μία αρκετά συγκινητική εισαγωγή από τον Συναγωνιστή Γιάννη Κωνστανινίδη και τους ήχους της ποντιακής λύρας, ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Αχαρνών ανέλαβε να παραθέσει το ιστορικό της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, τονίζοντας ότι για αυτό το έγκλημα δεν λογοδότησε ποτέ κανείς, όμως η ύπαρξη των Ελλήνων Εθνικιστών καθιστά βέβαιο ότι το έγκλημα δεν θα παραμείνει ες αεί ατιμώρητο.



Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της χώρας μας, την ηθική σήψη και παρακμή που επικρατεί και η οποία μετουσιώνεται στην απατηλή «ελληνοτουρκική φιλία» και την προβολή ανάλογης προπαγάνδας από τα τουρκοκάναλα, ανήμερα αυτής της θλιβερής επετείου.

Απέναντι σε αυτή την σήψη και την παρακμή τόνισε ο Συναγωνιστής η Χρυσή Αυγή αποτελεί την ύστατη γραμμή αμύνης και κάλεσε τους Έλληνες να πλαισιώσουν τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, έναν Αγώνα – ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του συστήματος της διαφθοράς και της διαπλοκής, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Τελευταίος στο βήμα, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλόλιάκος. Ο Αρχηγός ξεκίνησε λέγοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του Αγώνα της Χρυσής Αυγής είναι να μην κυριαρχήσει η επιβεβλημένη, από την Παγκοσμιοποίηση, λήθη της Ελληνικής Ιστορίας. Λήθη που απειλεί τώρα να επιβληθεί από τα σχέδια των μπολσεβίκων του Σύριζα περί παιδείας, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτοι ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία με το βιβλίο της Ρεπούση, που η Χρυσή Αυγή έχει την τιμή να έχει κάψει δημοσίως.

Βεβαίως, όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η εμμονή των μπολσεβίκων για διαγραφή της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, που έφτασε μέχρι και την αφαίρεσή της από την διδακτέα ύλη στα σχολεία έχει βαθιά ιδεολογικά κίνητρα, αφού αρωγός στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ήταν η Σοβιετική Ένωση του Λένιν και του Τρότσκι, ενώ η Σοβιετική Ένωση την συνέχισε μετά επί εδάφους της μέχρι και το 1949 επί του «πατερούλη» Στάλιν.

Ακολούθως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρέθεσε ανατριχιαστικά δεδομένα για την βοήθεια της Σοβιετικής Ενώσεως προς τους Νεότουρκους του Κεμάλ, θυμίζοντας κιόλας ότι παλαιότερα ένας σύγχρονος ελληνόφωνος μπολσεβίκος είχε πει ότι αυτοί που «εκκαθαρίστηκαν» από τους σταλινικούς ήταν «συνεργάτες των ναζί».

Επανερχόμενος στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τόνισε ότι οι Πόντιοι, ως γνήσιοι Έλληνες ξεκίνησαν αντάρτικο εναντίον των τούρκων, το οποίο διήρκεσε για χρόνια πολλά και δεν ηττήθηκαν, αλλά παραδόθηκαν ύστερα από διαπραγματεύσεις. Ένα αντάρτικο, το οποίο θα μπορούσε να έχει συμβολή στην επίτευξη της Μεγάλης Ελλάδος, αν οι πολιτικάντηδες εκείνης της εποχής είχαν ικανοποιήσει το απλό αίτημα των Ελλήνων του Πόντου για λίγους αξιωματικούς και ένα καράβι όπλα, ένα καράβι που δεν έφτασε ποτέ, όπως δεν έφτασαν και τα πλοία όταν κυβερνήτης ήταν ο Καραμανλής και έλεγε ότι «η Κύπρος κείται μακράν». Τελείωσε δε την αναφορά του με την αναφορά των ονομάτων των κυριότερων οπλαρχηγών του ποντιακού αντάρτικου.


Ερχόμενος στην επικαιρότητα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι ακόμα και σήμερα διεξάγονται Εθνικοί Αγώνες για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία και ότι η Χρυσή Αυγή είναι στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, καταφέρνοντας να αποκαλύψει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που συνασπίστηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής για άλλη μία φορά.

Έφριξαν με ένα σπρώξιμο και το θεώρησαν βία, ενώ δεν θεωρούν βία τις συνεχείς επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής ή τις χιλιάδες των αυτοκτονιών που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές τους. Κάλεσε δε τους Έλληνες σε έναν δικό μας Πυρρίχιο, σε έναν χορό πολεμικό για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Περισσότερες φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου