Με τη Σημαία μας Ψηλά σε ολόκληρη τη χώρα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Με τη Σημαία μας Ψηλά σε ολόκληρη τη χώρα – Θερμή υποδοχή από τον Ελληνικό Λαό
Στα διόδια ολόκληρης της χώρας βρέθηκαν εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, την οποία του κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ.
Οι Συναγωνιστές έμειναν επί σειρά ωρών στα διόδια, ευχόμενοι Καλή Λαμπρή στους οδηγούς και μοιράζοντας εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», αλλά και ενημερωτικό υλικό για όλα τα θέματα.

Η αποδοχή του κόσμου υπήρξε θερμότατη, καθώς το σύνολο των οδηγών υποδέχτηκε με χαρά την εικόνα με τις Ελληνικές Σημαίες και τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να κυματίζουν υπερήφανες. Πολλοί ήταν οι οδηγοί που βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να συνομιλήσουν από κοντά και για ώρα με τους Συναγωνιστές ή να γνωρίσουν τους Βουλευτές που βρίσκονταν στα διόδια.

Οι εικόνες αυτές ενδεικτικές της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής ήταν έκδηλες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας αυτό που κρύβουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά αναφέρουν εξαιρετικά συχνά οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογραφίσκοι στους λόγους τους. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!
Διόδια Αφιδνών 


Διόδια Ελευσίνας



Διόδια Ιάσμου

Κόμβος Αντιρρίου - Ναυπάκτου



Διόδια Νεστάνης - Αρκαδία




Μέτσοβο

Διόδια Μακρυχωρίου

Εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής σε σταθμούς διοδίων στην Μακεδονία
Με αφορμή τη μαζική «απόδραση» χιλιάδων Ελλήνων από τα μεγάλα αστικά κέντρα για τον εορτασμό των άγιων ημερών του Πάσχα, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Ημαθία, την Καβάλα και την Δράμα προέβη σε εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση στα διόδια Μαλγάρων, Αιγινίου και Μουσθένης αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, στα Μάλγαρα, την κεντρική οδική αρτηρία δηλαδή που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τους πέριξ νομούς πάνω από 60 συναγωνιστές και συναγωνίστριες προέβησαν σε πολύωρη διανομή προκηρύξεων, φυλλαδίων και εφημερίδων του κινήματος, μέχρι εξαντλήσεως του υλικού. Κατά τη δίωρη παραμονή τους στα διόδια οι συναγωνιστές μοιράστηκαν -κυριολεκτικά- 2.000 προκηρύξεις και πάνω από 3.000 φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο όποιος αποκλεισμός μας από τα ΜΜΕ δεν μπορεί να μειώσει το ενδιαφέρον του κόσμου γύρω από τη μοναδική πολιτική δύναμη που με συνέπεια μάχεται ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια.
Πολλοί μάλιστα ήταν οι διερχόμενοι οδηγοί που σταματούσαν για να προμηθευτούν υλικό, χωρίς βέβαια να λείψουν οι επευφημίες αλλά και οι ευχές για τη δικαίωση της Χρυσής Αυγής στην πολύκροτη δίκη-παρωδία, που έστησε η παραδικαστική παράγκα της ΝΔ και καθυστερεί με μεθοδεύσεις ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ.
Τα τρομοκρατικά χτυπήματα, η λάσπη των ΜΜΕ, τα πληρωμένα συκοφαντικά δημοσιεύματα και η επιχείρηση απαξίωσης της Χρυσής Αυγής όχι μόνο έχουν πέσει στο κενό, αλλά, αντιθέτως, χαλυβδώνουν την πίστη μας και επιβεβαιώνουν ότι το μοναδικό ανεξάρτητο από παντός είδους συμφέροντα κόμμα στην Ελλάδα είναι αυτό που δέχεται τα πυρά του διεφθαρμένου καθεστώτος, καθιστώντας την υποστήριξη του από τους Έλληνες μονόδρομο για να απαλλαγεί η χώρα από τους φαύλους και τα μνημόνια τους.
Διόδια της Μουσθένης, στον οδικό άξονα της Εγνατία οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης 


 Διόδια Αιγινίου


Διόδια Μαλγάρων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου