Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην ΕλασσόναΕθνικιστικός παλμός εκδήλωση του Ιδεολογικού Πυρήνα  Επαρχίας Ελασσόνας με την συμμετοχή της Τ.Ο.Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, παρουσία των Ευρωβουλευτών μας  Στρατηγών Γεωργίου Επιτήδειου και Ελευθερίου Συναδινού και του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστή Κώστα Μπαρμπαρούση, με πλήθος κόσμου μέσα και έξω από τους χώρους της εκδήλωσης να δηλώνουν αποφασισμένοι ότι έρχεται η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών, έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον υπεύθυνο του πυρήνα Ελασσόνας Συναγωνιστή Κώστα Σιδηρόπουλο να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι όλοι οι 'Έλληνες Εθνικιστές στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του Ολύμπου, είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω στον Αγώνα τους για την Ανεξαρτησία της Πατρίδος από τα δεινά που της επέβαλαν εγχώριοι και ξένοι δυνάστες. Με απόλυτη πίστη στον Αρχηγό ,τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο οι Χρυσαυγίτες και οι  Χρυσαυγίτισσες θέλουν την Πατρίδα τους πίσω.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης ο οποίος τόνισε την ανάγκη συστράτευσης  όλων των Ελλήνων που αγαπούν τον τόπο τους με την Χρυσή Αυγή για να έχουν όλοι οι Έλληνες την Πατρίδα που τους αξίζει. ''Η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος για την σωτηρία της Ελλάδος  που τόσο αίμα έδωσαν γι αυτήν οι πρόγονοί μας'' κατέληξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων.

Ο Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης που έλαβε τον λόγο ευχήθηκε το 2017 να είναι έτος των Ελλήνων και ο Ελληνικός Λαός να σεβαστεί τον εαυτό του και την ιστορία του και να ανακτήσει την χαμένη του αξιοπρέπεια. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ξαναδώσει  στον Ελληνικό Λαό Πίστη και Ιδανικά, την ίδια του την Ελευθερία. ''Βρισκόμαστε σε πόλεμο,''δήλωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίαςμ ''όχι μόνο οικονομικό που εξαθλιώνει τους 'Έλληνες αλλά και σε εισβολή βαρβάρων φυλών, ξένων προς τον Ελληνικό πολιτισμό, που επιδιώκουν την αλλοίωση της Ελληνικής Φυλής''.
Ο Ελληνικός Λαός ο οποίος εξαπατήθηκε από τα κόμματα της Μεταπολίτευσης πρέπει να επιστρέψει στη Ελληνική γη και στον πρωτογενή τομέα ως βασική προϋπόθεση για την σωτηρία του.'' ''Ο Εθνικισμός είναι συνώνυμος με το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων. Είναι τίτλος τιμής να είσαι Έλληνας και η Χρυσή Αυγή σηκώνει τα λάβαρα του Αγώνα'' δήλωσε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στο ενθουσιώδες ακροατήριο.

Στη συνέχεια ο στρατηγός και Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Γεώργιος Επιτήδειος λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην στοχοποίηση της Ελλάδος από τους εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης και της  καταστροφής που επιφέρει στα έθνη, τονίζοντας ότι η Ελλάς από την απαρχή της Ιστορίας έφερε το θλιβερό αλλά και Ιερό προνόμιο να μάχεται εναντίον κάθε βαρβαρότητας όπως οι Πέρσες στον αρχαίο κόσμο, οι βαρβαρικές ορδές εξ Ανατολών κατά τους βυζαντινούς χρόνους και η εμφάνιση των τουρκικών, μογγολικών φυλών, των προαιώνιων εχθρών του Ελληνισμού ως τις μέρες μας. Η Χρυσή Αυγή, ως η μόνη πολιτική δύναμη που μάχεται τον σκοταδισμό των δυνάμεων του διεθνούς Σιωνισμού και της Παγκοσμιοποίησης δίνει καθημερινά μάχες στο Εθνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προάσπιση της Πατρίδος.
Το σύμφωνο συμβίωσης, ο πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας στα σχολεία με την σταδιακή εξάλειψη του μαθήματος των Θρησκευτικών και την επιχειρούμενη ισλαμοποίηση είναι μερικά από τα μέτρα που υιοθετούνται από τις ανθελληνικές κυβερνήσεις των αστικών κομμάτων της Μεταπολίτευσης για να χτυπηθεί η Ορθοδοξία και ο άρρηκτος δεσμός Ελληνισμού και Ορθόδοξης Πίστης. Με τις πρόσφατες και πρωτοφανείς διώξεις κατά της μονής Εσφιγμένου όπου η Ε.Ε. ως Πόντιος Πιλάτος απέφυγε να πάρει θέση, ο πόλεμος κατά των Ελλήνων συνεχίζεται σε όλους τους τομείς.
Ο αγροτικός κόσμος απειλείται με αφανισμό από την άδικη υπερφορολόγηση και τους επαίσχυντους νόμους όπως η πρόσφατη συμφωνία για την Φέτα η οποία αποτελεί την ταφόπλακα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα και κατ' επέκταση της πρωτογενούς παραγωγής και ενώ τα αστικά κόμματα ψηφίζουν και επικροτούν τον αφανισμό των Ελλήνων οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν ,δεν υποχωρούν και δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. ''Με την καθοδήγηση του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου θα εκπληρώσουμε το χρέος μας στις γενεές των Ελλήνων που έρχονται και σε όσους ήταν πριν εμάς,'' κατέληξε ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος τον μεστό ,πολιτικό του λόγο.

Ο Ευρωβουλευτής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός λαμβάνοντας τον λόγο προέτρεψε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να σηκώσουν επιτέλους το κεφάλι και να αγωνιστούν για να απαλλαγούν από τα δεινά τους .Χαρακτήρισε τον παλαιοκομματισμό ως την νοοτροπία του Έλληνα που ισοδυναμεί με προδοσία και τέτοιες νοοτροπίες είναι καταστροφικές για τον τόπο. ''Η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρωτίστως κρίση Αξιών, η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρίως ηθική. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να διεκδικήσει ότι του έχουν υφαρπάξει έως τώρα. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσει τον αιώνιο τόπο του, την Ελλάδα'' τόνισε με έμφαση ο Στρατηγός και ευχήθηκε ο Ελληνισμός να ξυπνήσει από τον λήθαργό του και να ανακτήσει την ιστορική του Μνήμη.
Αναφερόμενος στις προδοσίες των Ελλήνων πολιτικών τους χαρακτήρισε σύγχρονους εφιάλτες και απευθυνόμενος στο ακροατήριο ζήτησε από τους Έλληνες να μοιάσουν τον Λεωνίδα και όχι τον Εφιάλτη. ''Ας είναι το 2017 έτος της Χρυσής Αυγής'', κατέληξε ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συζήτηση για τα φλέγοντα αγροτικά θέματα όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και τον λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής. Στο τέλος της πολιτικής εκδήλωσης και της κοπής της πίτας όρθιοι άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου