Αδιανόητη εξοντωτική ποινή 20ετούς κάθειρξης στον Ηγούμενο της Ι.Μ. Εσφιγμένου Μεθόδιο - Η Νέα Τάξη “εκτελεί” όσους αντιστέκονται!

  
Αδιανόητη εξοντωτική ποινή 20ετούς κάθειρξης στον Ηγούμενο της Ι.Μ. Εσφιγμένου Μεθόδιο - Η Νέα Τάξη “εκτελεί” όσους αντιστέκονται!
Μια εξοντωτική ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον ηγούμενο της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, Μεθόδιο όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της ίδιας Αδελφότητας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της Μονής, στις Καρυές.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα, οι δύο ζηλωτές μοναχοί -που δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο- οδηγούνται στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα που θα αποσταλούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ώστε να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή.
Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν άλλοι έξι ζηλωτές μοναχοί, οι οποίοι καταδικάστηκαν ως απλοί συνεργοί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, αλλά τους χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια να αφεθούν ελεύθεροι έως το Εφετείο. Αντίθετα με τους παραπάνω το Δικαστήριο αθώωσε τρεις λαϊκούς που παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια.
Όσοι εκ των κατηγορούμενων μοναχών παρέστησαν στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους ότι βρέθηκαν σε θέση άμυνας και τόνισαν ότι προέβησαν στις πράξεις τους για να προστατεύσουν το κονάκι.
Προφανώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων στέλνει μήνυμα σε όσους αντιστέκονται για Ελλάδα και Ορθοδοξία, αφού επιβάλλει αδιανόητες εξοντωτικές ποινές σε μοναχούς που προστατεύουν την Πίστη τους και αφήνει στο απυρόβλητο τα... καλόπαιδα του Σύριζα που καταστρέφουν και καίνε δημόσια κτήρια, Μέσα μαζικής μεταφοράς και τις περιουσίες πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου