Τουρκικές σημαίες και της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση στην Προύσα παρουσία υπουργού του Ερντογάν

1_(8)__article

Εκστομίστηκαν απειλές κατά της Ελλάδας!

Εκδήλωση τουρκόψυχων πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Προύσα, παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος Ερντογάν, τοπικών στελεχών και υπουργών του κόμματός του.

Αυτό δεν θα ήταν είδηση από μόνο του, αν στην εκδήλωση δεν συμμετείχαν σύλλογοι «τούρκων δυτικής θράκης» που έχουν επαφές με το τουρκοκόμμα DEB και δεν εκστομίζονταν απειλές εναντίον της Ελλάδας.

Επίσης, η διακόσμηση της όλης εκδήλωσης θα είχε προκαλέσει την άμεση αντίδραση ενός εθνικού κράτους, αφού απαρτιζόταν από τούρκικες σημαίες και σημαίες της «ανεξάρτητης θράκης».

Σας παραθέτουμε απόσπασμα της ομιλίας του Γενικού Προέδρου του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» που έχει παραρτήματα στην Ελλάδα και επαφές με το τουρκοκόμμα:

«Καταρχήν εγώ δεν επιθυμώ να υπεισέρχομαι σε γενικά θέματα γύρω από την Δυτική Θράκη.

Φυσικά  τα μέλη μας εδώ θέλουν να ακούσουν και να δούνε κάποια πράματα αλλά αυτά τα αναβάλλουμε για κάποιο διάστημα.

Εξ ονόματος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, εξ ονόματος του BTTDD ως προσωρινός εκπρόσωπος, ως γενικός Πρόεδρος επιθυμώ να πω κάτι. Εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου Τουρκικού Έθνους.»

Αυτό το απόσπασμα φυσικά αποτελεί λόγο απέλασης του εν λόγω ατόμου πίσω στην Πατρίδα του.

Για να μην την νοσταλγεί, ας πάει μόνιμα εκεί και ας αφήσει ήσυχους τους Έλληνες Πομάκους και να μην συνωμοτεί εναντίον της Ελλάδος, αφού υπάρχουν «πράγματα που αναβάλλει για κάποιο διάστημα».

Στην συνέχεια ο ίδιος μιλώντας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους το ελλαδικό κράτος, είτε υπό Νέας Δημοκρατίας, Πασόκ, Σύριζα ή Ανέλ, δεν αντιδρά σε αυτές τις προκλήσεις:

«Τέλος να αναφέρω πως αν και σε αυτό το Μπαϊράμι φαίνεται δύσκολο, μακάρι στα επόμενα Μπαϊράμια να κάνουμε τις προσευχές μας στα τζαμιά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη»

Δεν αντιδρούν, γιατί είναι προσκυνημένοι στον «μεγάλο σουλτάνο» Ερντογάν, του οποίου και πληρούν όλες τις επιθυμίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου