Η μαχη των Τιτανων της ΧΑ κατα της υποδουλωσης της Πατριδος

Κόλαση στη Βουλή με τον Κασιδιάρη ο οποίος απεκάλεσε τα κυβερνητικά στελέχη πόρνες του Μπόμπολα και των νταβατζήδων. Πέταξε μάλιστα προς τα υπουργικά έδρανα το CD με το πολυνομοσχέδιο που κρατούσε στα χέρια του λέγοντας -«Μας φέρατε νύχτα ένα cd με 7.500 σελίδες που ξεπουλάτε τα πάντα. Σας το επιστρέφουμε». Αμέσως παρενέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης, με τον προεδρεύοντα να ζητά να κλείσουν το μικρόφωνο του κ. Κασιδιάρη, ενώ του φώναζε «Δεν έχετε τον λόγο»

Τους ξεσκισε αλλη μια φορα ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης οταν κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής τροπολογίες  για την διάσωση του ΕΚΑΣ που πλήττει κυρίως τους χαμηλοσυνταξιούχους και την φορολόγηση των βουλευτών από το πρώτο ευρώ.
Καταθέτοντας επίσημα στοιχεία από το taxis ανέδειξε τα συνεχιζόμενα προκλητικά προνόμια των βουλευτών, αφού ένας ελεύθερος επαγγελματίας για το ίδιο εισόδημα φορολογείται 423% περισσότερο!
Τόνισε ότι με το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων δεσμεύεται συνολικά ο εθνικός πλούτος της χώρας. Η ανάπτυξη μπορεί να έρθει μόνο με την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα και την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.
Τέλος, σημείωσε πως το συνολικό κόστος του περίφημου "κόφτη" αγγίζει τα 3,6 δισ. ευρώ, ένα ποσό που ξοδεύει ήδη η χώρα μας για τους λαθρομετανάστες.
Ακολουθούν οι τροπολογίες που κατατέθηκαν:
1) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις»
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με τα νομοθετήματα που περνάει η Κυβέρνηση, δεν πλήττονται οι έχοντες και κατέχοντες, αλλά τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, οι μικροεισοδηματίες και χαμηλοσυνταξιούχοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το άρθρο 92 του Νόμου 4387/2016  που ψηφίστηκε στις 08 Μαΐου και με το οποίο θεσπίζεται η σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ μέχρι το 2019 και η τροποποίηση των κριτηρίων βάσει των οποίων χορηγείται το εν λόγω επίδομα. Συγκεκριμένα:
α) Οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν σύνταξη (κύρια, επικουρική και βοηθήματα καταβαλλόμενα σε χρήμα) πάνω από 664 ευρώ, από εδώ και στο εξής δεν θα παίρνουν ΕΚΑΣ και υποχρεούνται να επιστρέψουν αναδρομικά τα ποσά που έλαβαν από 01-01-2016.
β) Οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν σύνταξη  (κύρια, επικουρική και βοηθήματα καταβαλλόμενα σε χρήμα) κάτω από 664 ευρώ, δικαιούνται μεν το ΕΚΑΣ μέχρι το 2019, αλλά τα ποσά που θα λαμβάνουν είναι μειωμένα σε μεγάλο βαθμό, καθώς υπόκεινται σε διαβάθμιση ανάλογα με το ύψος του ετήσιου εισοδήματός τους.
Σύμφωνα με τα παραπάνω τα ποσά του επιδόματος διαρθρώνονται ως εξής:
α. Για συνολικά ποσά εισοδήματος από συντάξεις (κύριες και επικουρικές) μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα ή βοηθήματα και μέχρι επτά χιλιάδες διακόσια δεκαέξι (7.216,00) ευρώ καταβάλλεται επίδομα διακόσια τριάντα (230) ευρώ μηνιαίως.
β. Για συνολικά ποσά εισοδήματος από επτά χιλιάδες διακόσια δεκαέξι και ένα λεπτό (7.216,01) ευρώ και μέχρι του ποσού των επτά χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα δύο (7.972,00) ευρώ καταβάλλεται ποσό μηνιαίου επιδόματος (Ε.Κ.Α.Σ.), σύμφωνα με τα παρακάτω:
αα. Από επτά χιλιάδες διακόσια δεκαέξι ευρώ και ένα λεπτό (7.216,01) ευρώ και μέχρι του ποσού των επτά χιλιάδων πεντακοσίων δεκαοκτώ (7.518,00) ευρώ ποσό εκατόν εβδομήντα δύο ευρώ και πενήντα λεπτών (172,50).
ββ. Από επτά χιλιάδες πεντακόσια δέκα οκτώ ευρώ και ένα λεπτό (7.518,01) και μέχρι του ποσού των επτά χιλιάδων επτακοσίων είκοσι (7.720,00) ευρώ, ποσό εκατόν δέκα πέντε (115,00) ευρώ.
γγ. Από επτά χιλιάδες επτακόσια είκοσι ευρώ και ένα λεπτό (7.720,01) και μέχρι του ποσού των επτά χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα δύο (7.972,00) ευρώ, ποσό πενήντα επτά ευρώ και πενήντα λεπτών (57,50).\
γ. Τα ίδια ως άνω ποσά επιδόματος χορηγούνται και στους συνταξιούχους αναπηρίας που λαμβάνουν πλήρη σύνταξη.
Προκύπτει λοιπόν χωρίς αμφισβήτηση ότι το παραπάνω μέτρο θίγει περίπου 370.000 χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι θα περιέλθουν σε δεινή οικονομική θέση από την εφαρμογή της προσφάτως ψηφισθείσας διάταξης.
Αποτελεί επομένως ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας η κατάργηση του άρθρου 92 Ν. 4387/2016 με προσθήκη στο παρόν νομοσχέδιο άρθρου το οποίο θα έχει το κάτωθι περιεχόμενο.
2) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις»
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας συνεχίζεται για 7ο χρόνο και μάλιστα εντείνεται. Διαρκώς λαμβάνονται όλο και σκληρότερα δημοσιονομικά μέτρα, η ανεργία αυξάνεται και το εισόδημα των πολιτών μειώνεται. Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση  διατηρεί σε ισχύ προκλητικές διατάξεις που καθιερώνουν προνόμια υπέρ των Βουλευτών.   Το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο πρέπει να λάβει τέλος με την κατάργηση όλων των σχετικών νομοθετικών διατάξεων.
Για τους λόγους αυτούς, προτείνουμε την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης και όλων των παροχών προς τους Βουλευτές από το πρώτο ευρώ, με καταχώριση στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο ξεχωριστού άρθρου με το κάτωθι περιεχόμενο:
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Η Βουλευτική αποζημίωση και όλες οι παροχές προς τους Βουλευτές φορολογούνται από το πρώτο ευρώ και οι Βουλευτές δεν τυγχάνουν καμιάς ιδιαίτερης μεταχείρισης σε σχέση με τους άλλους πολίτες.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" για το ξεπούλημα της Ελλάδας με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ.
Ακολουθεί η ομιλία:

Κυρίες και κύριοι, Τι θα μπορούσε να πει κανείς σε 7 μόλις λεπτά για το σχέδιο εθνοκτονίας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα από τα συστημικά κόμματα της Δεξιάς και της Αριστεράς τα έξι τελευταία χρόνια. Η αυλαία κλείνει δραματικά με το σχέδιο παράδοσης, -σχέδιο νόμου το λέτε εσείς-, το οποίο συζητάτε σήμερα, και 153 από εσάς όπως φαίνεται, είστε έτοιμοι να το ψηφίσετε αύριο. Να βάλετε την υπογραφή σας στο σχέδιο παράδοσης της Χώρας και να δεσμεύσετε τις επόμενες γενιές. Να θέσετε την χώρα μας υπό ξένη κυριαρχία μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και των τοκογλύφων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει κατά γράμμα την νεοφιλελεύθερη συνταγή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με την σειρά της είχε εφαρμόσει την πολιτική του σοσιαλδημοκρατικού ΠΑΣΟΚ. Σημίτης, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα μπορούσαν να είναι ένα πρόσωπο. Και είναι ένα πρόσωπο! Όλοι τους, φορώντας διαφορετική μάσκα και αλλάζοντας χρώμα στον κομματικό τους μανδύα. Δέσμιός τους ο Λαός βλέπει να παραδίδονται σε κάθε τοκογλύφο με την ονομασία «επενδυτής» όλες οι δομές του κράτους, βλέπει να κατάσχονται τα εισοδήματα, όλα τα δημόσια έσοδα, όλα να δίδονται στο κατοχικό ταμείο, το υπέρ – ταμείο το οποίο θα τελεί υπό ξένη διοίκηση.
Τα άρθρα αυτού του νομοσχεδίου που ομολογείτε όλοι ότι είναι προαπαιτούμενα των λεγομένων κατ’ εσάς θεσμών, -οποία κατάντια για το ελληνικό Κοινοβούλιο!-, είναι τα όπλα των εισβολέων και των ανδρεικέλων τους στην κατοχή της Πατρίδας μας, σ’ ένα πραγματικό οικονομικό πόλεμο.
ΦΠΑ 24%! Δηλαδή το ¼ κάθε συναλλαγής είναι φόρος! ΕΝΦΙΑ τύπου τρομοκρατίας του ISISΗ κατοικία των Ελλήνων, βορά στα αδηφάγα τοκογλυφικά funds, τα οποία θα την αγοράσουν με πίστωση και με διευκολύνσεις και με πίστωση παρακαλώ. Κι έχει το θράσος η κυβέρνηση να πανηγυρίζει ότι έκλεισε την συμφωνία κι ότι έρχεται ανάπτυξη. Ποια ανάπτυξη; Την ίδια ανάπτυξη που υπόσχετο ο Σαμαράς, με τις 750.000 νέες θέσεις εργασίας και το δωρεάν WI FI;
Περνάτε τον εαυτό σας τόσο ξύπνιο, ώστε να κοροϊδεύετε διαρκώς τον ελληνικό Λαό; Φορολογία εποχής τουρκοκρατίας, χωρίς να υπάρχει ανταποδοτικότητα στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Λέγεται σύγχρονο κράτος αυτό; Πού είναι η πρόνοια και η προστασία των ανέργων, των φτωχών, των ΑΜΕΑ; Ποιες είναι οι παροχές υγείας; Τα ράντζα, τα πολύμηνα ραντεβού και οι κλειστές μονάδες εντατικής; Πού είναι η προστασία των απόμαχων της εργασιακής ζωής, οι οποίοι πλήρωναν για δεκαετίες τις εισφορές τους, τις οποίες εσείς δεν τις αποδίδετε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραδίδετε την περιουσία των ταμείων που είναι δική τους, των εργαζομένων, στο υπέρ – ταμείο, δηλαδή στο πιάτο των τοκογλύφων.
Τα λεφτά των Ελλήνων, την ιδιωτική και την δημόσια περιουσία, την εκχωρείτε, την υποβάλλετε στην ξένη κυριαρχία.
Προσφέρετε τον Έλληνα του 2016 αλλά και τους Έλληνες που θα έρθουν σε τουλάχιστον 3 γενιές, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονά μας, προσφέρετε το αίμα τους, και ως αντάλλαγμα τους δίνετε σκλαβιά, φτώχεια και δυστυχία. Μετατρέπετε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, σε μια ατέλειωτη φαβέλα.
Εφαρμόσατε όλοι μαζί, σε αγαστή συνεργασία, ψευδοπατριώτες και ψευδοαριστεροί, το σχέδιο των μνημονίων, το σχέδιο στήριξης των τραπεζών της Ευρώπης και του νομίσματος της δυστυχίας των περισσοτέρων χωρών της ευρωζώνης, του ευρώ.
Αν κάποιος από εσάς, τους ίδιους πολιτικούς που κατέλαβαν το πρωθυπουργικό αξίωμα τα τελευταία 6 χρόνια, είχε κατά νου, είχε σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια του ελληνικού Λαού, αν είχε σκοπό να παραδώσει την χώρα πιο εύρωστη και τον Λαό της πιο ευτυχισμένο απ’ ό,τι ήταν όταν παρέλαβε το αξίωμά του, τα πράγματα στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
Ποιος από εσάς ήταν πραγματικός ηγέτης; Ποιος είχε όραμα την Πατρίδα και τον Λαό; Ποιος είχε σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδας και όχι συγκεκριμένων συμφερόντων, εγχώριων και ξένων; ΚΑΝΕΙΣ.
Κανείς από εσάς ασχέτως, ιδεολογικής προέλευσης δεν είχε όραμα και σκοπό την εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία και την πρόοδο του ελληνικού Λαού. Μοναδικό σας όραμα είναι η εξουσία, και το αλισβερίσι με την πλουτοκρατία, , μοναδικό σας όραμα είναι η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων, των αφεντικών που σας στήριξαν και σας στηρίζουν στην εξουσία.
Επίσης, χτυπάτε την εθνική ασφάλεια και Άμυνα της Χώρας, με αυτό το νομοσχέδιο των 7.500 σελίδων. Συρρικνώνετε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Πλήττετε το ανθρώπινο δυναμικό των εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Συν τοις άλλοις, δίνετε συγχωροχάρτι στα καρτέλ, δίνετε έκπτωση 15% σε όσους ομολογήσουν την ενοχή τους, δίνετε υπερεξουσίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού να ορίζει και να κάνει ό,τι θέλει στην αγορά, δηλαδή να συνεχίζει να είναι προστάτης των πολυεθνικών και των καρτέλ.
Μην δυσανασχετείτε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ο δικός σας ο Λουκάς συνεχίζει να λύνει και να δένει στην επιτροπή γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Υπάρχουν 500 τουλάχιστον εκατομμύρια, μισό δισ. από ανείσπρακτα πρόστιμα. Ίδιο ποσό με την μείωση των συντάξεων.
Κόβετε τις συντάξεις του ελληνικού Λαού, τα δεδουλευμένα του Έλληνα εργαζόμενου για να τα αρπάζει μια συμμορία, μια εγκληματική οργάνωση τρωκτικών.
Το σχέδιο νόμου, το οποίο εσείς θα ψηφίσετε. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα το ψηφίσουμε. Όταν τον Νοέμβριο του 2012, μίλησα και είπα ότι οι εφαρμοστικοί νόμοι που είχε φέρει τότε προς ψήφιση ο Σαμαράς, -ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, προχθές, με θράσος χιλίων πιθήκων είπε ότι «η εξαπάτηση του Λαού αποκαλύφθηκε, η Νέμεσις δεν θα αργήσει» προκαλώντας θυμηδία όχι μόνο στους αντιπάλους της ΝΔ αλλά και σε αυτούς τους ίδιους τους νεοδημοκράτες που λέγανε «κοίτα ποιος μιλάει», τότε, λοιπόν, είχα πει, το 2012 κρατώντας στα χέρια μου το ογκώδες σχέδιο νόμου ότι αυτό θα είναι η μελλοντική σας δικογραφία και θα απολογηθείτε έναντι του Λαού και της Δικαιοσύνης.
Το ίδιο, μα ακριβώς το ίδιο, πρέπει να πω και σήμερα εκφράζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αλλά και  την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο στον Αγώνα της ελευθερίας και της Εθνικής αντίστασης. Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας.
Μέχρι να αποκτήσουμε την πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία, Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
 ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Εσείς επιβάλετε παράνομους νόμους, νόμους αντίθετους με το Λαϊκό αίσθημα και το εθνικό συμφέρον. Νιώθετε παντοδύναμοι και δεν έχετε πλέον ούτε την ανάγκη της δημοκρατικής επίφασης.
Καταργείτε το Σύνταγμα, τον κανονισμό της Βουλής, τους λαϊκούς και κοινωνικούς Αγώνες δεκαετιών. Μετατρέπετε τον Λαό μας σ’ έναν κωδικό αριθμό, μια ηλεκτρονική ταυτότητα που συντόμως θα καθιερώσετε με υπουργική απόφαση.
Και ρωτάω μέσω του βήματος αυτού τον ελληνικό Λαό: Θέλεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας καταναλωτής φορολογούμενος που θα σε μετρούν άγνωστοι μισθοφόροι ιδιωτικής εταιρείας;
Θέλεις να γίνεις ένας δουλοπάροικος χωρίς γνώμη, χωρίς λόγο και χωρίς προσωπικότητα; Ή μήπως θέλεις να σηκωθείς και να πεις με πίστη την  πεποίθηση και την γνώμη σου;
Να απαιτήσεις αυτό που σου ανήκει, στην οικονομία, στο πολιτικό σύστημα, στην κοινωνία;
Όπως και στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού, σου δόθηκε η δυνατότητα και άλλοι σου υφάρπαξαν την γνώμη και την αλλοίωσαν, θα πρέπει να  βροντοφωνάξεις μαζί μας ελληνικέ Λαέ και σε καλούμε να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ.


O  βουλευτής Β΄ Αθηνών κ Ηλιας Παναγιωταρος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αρχικά κατέκρινε στους συριζαίους που νομίζουν πως είναι σε διαγωνισμό βραβείων Όσκαρ, ανταλλάσσοντας ευχαριστίες από το βήμα.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα εθνοκτόνα μνημόνια των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, σημειώνοντας πως με το τρίτο μνημόνιο που ψηφίσαν όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι έρχεται η τελική εξόντωση των Ελλήνων.
Σχετικά με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου σχολίασε την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% που είναι από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον περίφημο κόφτη. Μάλιστα τόνισε πως από τον κόφτη θα εξαιρούνται οι μεγαλοεργολάβοι την στιγμή που θα εφαρμόζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τα ειδικά μισθολόγια των Αξιωματικών όπως και στην φορολογική ενημερότητα των Αμυντικών Συστημάτων.
Εν συνεχεία μίλησε για τις κρατικές εγγυήσεις των τραπεζών που έδωσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που αγγίζουν συνολικά τα 240 δισ. ευρώ, λεφτά που δόθηκαν στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.  
Την προηγούμενη μέρα κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, κατήγγειλε τους βουλευτές του Σύριζα και των Ανέλ ότι βρίσκονται σε άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία συναίσθηση με αυτά που βιώνει Ελληνική κοινωνία. Αναφέρθηκε στην κλοπή των μικροομολογιούχων και στην απαξίωσή τους από την σημερινή κυβέρνηση, που προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους έλεγαν πως τους στηρίζουν και τώρα συνεχίζουν την ίδια πολιτική με την ΝΔ και το Πασόκ.
Επιπλέον, μίλησε για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων το οποίο χαρακτήρισε ταμείο ξεπουλήματος, όπως και για την γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων που θα παίρνει διαταγές πλέον απευθείας από τους δανειστές.
Κλείνοντας είπε πως τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην γενοκτονία των Ελλήνων


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος βουλής τους εθνοπροδότες του Σύριζα που ψηφίζουν ένα ακόμη εθνοκτόνο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο δίχως καν να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει.
Με μια συνοπτική και προσχηματική διαδικασία οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο - τέρας 7500 σελίδων, με το οποίο ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Αν θέλει η προδοτική κυβέρνηση να παραχωρήσει κάτι στους ξένους τοκογλύφους, ας παραχωρήσει την Βουλή, αφού έτσι κι αλλιώς έχει ήδη παραχωρήσει εθνική κυριαρχία και όλα τα προδοτικά νομοσχέδια έρχονται από έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου