Έμαθε ότι... ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε και ο Πάγκαλος!

   
Έμαθε ότι... ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε και ο Πάγκαλος!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Μετά τον Στέφανο Μάνο και άλλους… αστέρες του «φιλοευρωπαϊκού – εκσυγχρονιστικού» λόμπι, έμαθε ότι… ανανεώνεται η νουδούλα και πλάκωσε κι ο Πάγκαλος! Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Βήματος, έπλεξε το εγκώμιο του Κούλη του γουρλομάτη, τον οποίο συνέκρινε με τον… πατριάρχη του «εκσυγχρονισμού» Σημίτη, εκφράζοντας ωστόσο κάποιες αμφιβολίες, αν ο Κούλης θα πράξει αυτά που υποσχέθηκε και αφήνοντας να εννοηθεί, ότι αν τα πράξει, θα… συνεισφέρει και ο ίδιος στον… εκσυγχρονισμό της χώρας.
Να τι είπε: «Δεν ξέρω κατά πόσον ο κ. Μητσοτάκης θα είναι συνεπής στις αρχές του. Γιατί εδώ, έχει πάρει δεσμεύσεις, έχει υιοθετήσει θέσεις και θα ‘λεγα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όπως το ζήσαμε την εποχή που διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει σαφώς μετανανεωτικές και μεταρρυθμιστικές θέσεις, στις οποίες επιμένει και μένει να δούμε αν θα τις υλοποιήσει. Αν τις υλοποιήσει, η άλλη παράταξη που έχει όλο τον λαϊκισμό μέσα της παλαιάς δεξιάς και τον καραμανλισμό, δεν ξέρω αν θα τον ακολουθήσει ή θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Θα το δούμε. Αν γίνουν τα πράγματα έτσι που σας τα περιγράφω, είναι θετικό βήμα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν έτσι.
Βεβαίως έστειλα και στον κ. Μητσοτάκη συγχαρητήρια, όπου του λέω ότι μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στην προεκλογική του εκστρατεία. Αν αυτό συμβεί, είναι προφανές ότι και η χώρα θα αλλάξει μορφή και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και βεβαίως ο κ. Μητσοτάκης θα αναδειχθεί σε μία από τις μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής. Γιατί αν αυτά τα πράγματα που λέει ότι θα κάνει τα κάνει, τότε όλα αυτά που συζητάμε ως εκσυγχρονιστικά προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας θα έχουν λυθεί».
(ΥΓ) 1: Λέτε να δούμε τον Πάγκαλο στην νουδούλα; Τίποτα δεν αποκλείεται στη χώρα της… φαιδράς πορτοκαλέας!
(ΥΓ) 2: Και θα κάνουμε ένα ντουέτο-μούρλια με τον Μπουμπούκο! Ο ένας θα κόβει, κι ο άλλος δε θα ράβει, αλλά θα… τρώει! Αμ πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου