Αρχισε ο Νεος Συμμοριτοπολεμος!!!Eπιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και επεισόδια από κουκουλοφόρους με την ανοχή του Πανούση

Συνεχείς επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και επεισόδια από κουκουλοφόρους με την ανοχή του Πανούση

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα επεισόδια από τους «γνωστούς-άγνωστους» προστατευόμενους του συστήματος οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί από την προκλητική ανοχή του υπουργού Προ-Προ Πανούση. Μόλις χθες οι κουκουλοφόροι χωρίς κανένα δισταγμό από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το αργά βράδυ επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ καταστροφών και επιθέσεων σε Αστυνομικά Τμήματα και περιπολικά.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που ακολουθούν αμυντική στάση, μετά από τις εντολές που έχουν πάρει από την κυβέρνηση της «Πρώτης φορά Αριστερά» και του υπουργού Πανούση, προέβησαν μόνο σε δύο συλλήψεις! Μάλιστα οι δράστες ήταν γνωστοί στις αρχές για προηγούμενα επεισόδια και έδιναν το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Νωρίς λοιπόν το βράδυ πραγματοποιήθηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 25 ατόμων με βόμβες μολότοφ, εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος της Δάφνης. Οι δράστες προσέγγισαν το αστυνομικό τμήμα και πέταξαν εναντίον του «βροχή» από βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τρία περιπολικά που ήταν σταθμευμένα απέξω, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.
Ενώ λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση με μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου από άλλη μία ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο κτίριο και ζημιές σε ένα υπηρεσιακό όχημα. Δεν υπήρξε τραυματισμός. Από τις μολότοφ σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου και ζημιές στην οροφή του περιπολικού. Επίθεση όμως πραγματοποιήθηκε και σε περιπολικό στην περιοχή των Εξαρχείων όπου οι γνωστοί άγνωστοι τραυμάτισαν μια γυναίκα αστυνομικό πετώντας μπουκάλια και πέτρες. Συγκεκριμένα ομάδα πέντε με έξι ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην πλατεία Εξαρχείων, χτυπώντας τους με άδεια μπουκάλια, με την συνοδηγό του περιπολικού να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και να της γίνονται ράμματα.
Βέβαια κατόπιν εορτής ο υπουργός Πανούσης προέβη σε κατευναστικές δηλώσεις λέγοντας πως η ανοχή του προς τους κουκουλοφόρους έχει και όρια! «Δεν θα αφήσουμε να καεί όλη η Αθήνα», τόνισε ο Γιάννης Πανούσης, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ένα όριο στη δράση των αναρχικών. «Το όριο δεν είναι τα καμένα αυτοκίνητα. Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί, είναι δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να αφήνει αυτά τα πράγματα ατιμώρητα. Αν αυτοί θεωρούν ότι είμαστε σε πόλεμο, τότε η δημοκρατία, οι δομές της, η Αστυνομία και τα δικαστήρια θα κάνουν την δουλειά τους», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
Με απλά λόγια ομολογεί για ακόμη μια φορά πως ευθύνεται ίδιος για την ανοχή και τις εκτεταμένες καταστροφές στις περιουσίες των πολιτών, αλλά αφού δεν πρόκειται να πληρώσει ο ίδιος τις ζημιές βάζει «όρους» στους κουκουλοφόρους ώστε να συνεχίζουν τους βανδαλισμούς ανενόχλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου