Γιώργος Πετρόχειλος: Η Αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή

 
Γιώργος Πετρόχειλος: Η Αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή
Ο πασίγνωστος και καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος απέστειλε δύο επιστολές συμπαράστασης στους Εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής.
Τις παραθέτουμε αυτούσιες:
Επιστολή συμπαράστασης και κατάθεση ψυχής προς τους αθώους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Περήφανοι φίλοι μου (παρακαλώ κάντε μου την τιμή να σας θεωρώ φίλους μου) γεια σας. Είστε οι μοναδικοί, πραγματικά, πολιτικοί άνδρες, και αληθινοί μάγκες, μέσα σ’ αυτό το σάπιο εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα για την Δημοκρατία, από το κυνήγι Ελλήνων πολιτικών για τις εθνικιστικές ιδέες τους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα και φθορά για τη Δικαιοσύνη, να συνεργάζεται πρόστυχα με το σάπιο καθεστώς, και να φυλακίζει χωρίς αιτία και με κατηγορίες και αποδείξεις που γελάνε ακόμα και οι κότες, τους Έλληνες Εθνικιστές, μόνο και μόνο επειδή ο Ελληνικός Λαός αγκαλιάζει όλο και περισσότερο, την μοναδική ελπίδα για μια αυγή στην Ελλάδα μας. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ η φοβερά όμορφη παρέα σας, τους κατεξευτελίζει και τους χαλάει τη διεφθαρμένη, βρώμικη, προδοτική και ανθελληνική τους σούπα! Το άδικο σε όλο του το μεγαλείο. Και επειδή ο Έλληνας μπορεί να υποφέρει τα πάντα, εκτός από την ΑΔΙΚΙΑ και την προσβολή της μιας και μοναδικής του ΜΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και επειδή μαζί με ΕΣΑΣ, που είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που οραματίζεστε απαγκίστρωση από τις σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης, τους ελεεινούς και ανθελληνικούς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της καγκελαρίας και οραματίζεστε μια Μεγάλη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, με γεωπολιτική – οικονομική – και αμυντική στροφή προς την ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, την πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και πάντα φίλοι μας και υποστηρικτές του πολιτισμού μας, και της ιστορίας μας.
Επειδή μαζί με ΣΑΣ, που είστε οι Μόνοι που μιλάτε για πραγματική δημοκρατία προτείνοντας με το πρόγραμμά σας Δημοψήφισμα για κάθε σοβαρό θέμα που αφορά τη Χώρα μας και τον Λαό μας, πράγμα που ούτε το ακουμπούν τα άλλα κόμματα και το αποφεύγουν, όπως ο διάολος το λιβάνι, μαζί με ΣΑΣ λοιπόν, αυτοί οι σάπιοι, έχουν φυλακίσει και όλο τον Ελληνικό Λαό, έχουν φυλακίσει την Ελλάδα μας, έχουν φυλακίσει το Σύνταγμα! Και γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και όλοι ανεξαιρέτως μια αγκαλιά και απέναντί σας, γιατί όλοι Συμφώνησαν να σας κοπεί η οικονομική ανάσα της χρηματοδότησης και να σας φυλακίσουν με άθλιες και αστήρικτες κατηγορίες! Γιατί;
Γιατί το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ γιγαντώνεται και δεν το σταματούν ούτε οι φυλακίσεις ούτε οι σφαίρες του παρακράτους! Και επειδή λοιπόν, μαζί με ΣΑΣ, έχουν φυλακίσει και εμάς, κάθε έννοια Δίκαιου, αληθινού ή Ελληνικού, γι’ αυτό εμείς ΕΠΕΙΔΗ είμαστε το ΈΘΝΟΣ που δημιούργησε τη Μέγιστη, λέξη-έννοια, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, θα σας αγκαλιάσουμε με την ψήφο μας και την στήριξή μας, για να αποδράσουμε όλοι μαζί από τις φυλακές των ιδεών, του Ελληνικού λόγου, τις φυλακές των διεφθαρμένων, των μιζαδόρων, των δολοφόνων του Έθνους μας και να πετάξουμε προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και προς την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος μας και του λαού μας.
Να είστε σίγουροι, πως η σιωπή που τόσο άδικα και αισχρά σας έχουν επιβάλει, έχει γίνει η πιο Δυνατή φωνή της ψυχής και του νου μας. Κάθε μέρα τους σιχαινόμαστε όλο και πιο πολύ. Η αηδία για τις πράξεις και τα λεγόμενά τους, τα λεγόμενα αυτών των Δούλων μας έχει πνίξει. Κρατιόμαστε όμως από τα σχοινιά! Για να τους δώσουμε το τελικό χτύπημα! Την ημέρα των Εθνικών Εκλογών και να γκρεμίσουμε αυτή τη διεφθαρμένη και κατεστραμμένη πολιτική παράγκα με πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες, αληθινούς Άνδρες και Πολιτικούς Μάγκες, με όραμα Εθνικό, να βάλουμε στη γωνία τους άρρωστους, τους άφυ(ι)λους, τους προδότες, τους ανίκανους. Μπας και η παράγκα ξαναγίνει ΚΑΣΤΡΟ του Ελληνισμού. Μπα κι εκείνο το ΠΡΩΪΝΟ θα είναι μια αληθινά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου και την αγάπη μου για ΕΣΑΣ και το όραμά σας. Και πολύ γρήγορα έρχεται η ολοκλήρωση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ, και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ!
Με αγάπη-τιμή-ελπίδα και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Πετρόχειλος
Ερωτήσεις προς το σάπιο προδοτικό καθεστώς
Α) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;
Αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα παγκοσμιοποιημένη; Δούλα των εχθρών της; Εξαρτημένη; Και ισλαμοποιημένη από 4 εκατ. λαθραίους με τζαμιά και Τουρκικούς Μιναρέδες κάτω από την Ακρόπολη; Ή αυτοί που τη θέλουν ΈΘΝΟΣ όπως ήταν, ανεξάρτητη, ελεύθερη, πλούσια, με απείραχτη τη γλώσσα, τη θρησκεία της και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ κυριαρχία;
Β) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;
Αυτοί που έρποντας μπρούμυτα, γλύφουν τους βρώμικους κώλους της Μέρκελ του Σόιμπλε και της Τρόϊκα, σκοτώνοντας ξανά το πιο Ηρωικό ΈΘΝΟΣ, φορώντας ξεδιάντροπα τη γερμανική Μπόζα. Ή αυτοί που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ και η πανάξια ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, πήγαν έξω από τη Γερμανική πρεσβεία και βροντοφώναζαν ΡΑΟΥΣ; Και που μόνο αυτοί, μιλούν για ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τη μορφή Δημοψηφισμάτων, και επίσης έχουν ως μοναδικό στόχο την ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ από την βρώμικη Γερμανοαμερικανική Δύση και ΣΤΡΟΦΗ Γεωπολιτική, οικονομική, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, στρατηγική, προς την ΠΡΩΤΗ παγκόσμια και ΟΜΟΔΟΞΗ δύναμη στον κόσμο, που είναι η ΡΩΣΙΑ; Ούτε καν το ψευτοαριστερό μπλοκ δεν μιλάει γι’ αυτό, σαν γνήσιο δεκανίκι του άρρωστου Δυτικού συστήματος!
Γ) Ποιοι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
Αυτοί που έχουν καταργήσει κάθε έννοια ελεύθερου λόγου, Δημοκρατίας, Συντάγματος (κυρίως), υγιούς εργασίας, παιδείας, υγείας, κοινωνικής πρόνοιας, κεκτημένων με αίμα και ιδρώτα ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οικονομίας, αξιοπρέπειας, τιμής, ελληνικότητας, ασφάλειας και προστασίας του Έλληνα πολίτη, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Ελληνικής Παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Και κυρίως του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟΥ μιας υγιούς κοινωνίας, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ή Αυτοί που θέλουν να επιβάλουν (το επαναλαμβάνω) την ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, την ΕΡΓΑΣΙΑ πρώτα για τους Έλληνες, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, την αποκατάσταση της ΥΓΕΙΑΣ, της Κοινωνικής Πρόνοιας, του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΤΣΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και πρωτίστως, την επαναφορά της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Κ’ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, κλείνοντας τις φυλακές που είναι γεμάτες από φουκαράδες μικροεμπόρους και μικροεπιχειρηματίες, που είδαν τα μαγαζάκια τους να κλείνουν από την φοροληστρική πολιτική των λούστρων της Μέρκελ και του Σόιμπλε, σαπίζουν για λίγες πενταροδεκάρες χρέος.
Θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ για όλους αυτούς τους ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ για την Ελλάδα ληστές, μεγαλοκλέφτες δισεκατομμυρίων από το ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ και την τσεπούλα μας, πολιτικούς, μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλομασώνους της αρπαγής και καταστροφής του ΈΘΝΟΥΣ; ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
Διάλεξε Έλληνα: από τη μια, το ερμαφρόδιτο ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Από την άλλη, η ΚΑΘΑΡΗ, ΈΝΤΙΜΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Ναι φίλοι και φίλες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. ΦΤΑΝΕΙ η στιγμή που θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Γιατί μας ανήκει! Αν είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ, στη ψυχή και το νου,
Αν είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, άξιος συνεχιστής των ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ
Τότε δεν μπορεί, παρά να έχεις μέσα σου το όραμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ


Γιώργος Πετρόχειλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου