Το «μεγαλείο» του πολιτικαντισμού της Νέας Δημοκρατίας

 
Το «μεγαλείο» του πολιτικαντισμού της Νέας Δημοκρατίας
του Φώτη Γραικού, υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με την «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πανικός που φαίνεται να διακατέχει το επιτελείο της ΝΔ. Ίσως είναι το μοναδικό ευχάριστο γεγονός, μέσα στη μίζερη Ελληνική πραγματικότητα, που προμηνύει τα δυσάρεστα που έπονται για τους φαύλους. Ο πανικός αυτός λοιπόν έχει διοχετευτεί από την ηγεσία, σε κάθε μέλος και στέλεχος της ΝΔ και αυτό παρατηρείται παντού, σε κάθε ομιλία τους, σε κάθε τηλεοπτική ή οποιαδήποτε άλλη δημόσια εμφάνιση.

Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση τρόμου, αφού στο κάτω-κάτω είναι μια «ιστορική» παράταξη και τα μέλη της έχουν ζήσει πολιτικές νίκες και ήττες. Ο λόγος είναι πολύ απλός: έχουν να αντιμετωπίσουν μια «ασύμμετρη» για τα δικά τους δεδομένα πολιτική απειλή, την Χρυσή Αυγή.

Πραγματικά η Χρυσή Αυγή είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς, αφού δεν εξαγοράζεται, δεν συνεργάζεται με απατεώνες, δεν την τρομάζουν οι παράνομες διώξεις και τα στελέχη της απολαμβάνουν την αγάπη και τον θαυμασμό του Ελληνικού λαού. Η ΝΔ έχει αντιληφθεί πλήρως το γεγονός πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευρωεκλογές αποτελούν μία μεγάλη πολιτική μάχη, διότι αν η Χρυσή Αυγή διοικήσει τους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, αποκαλύπτοντας τα σκάνδαλα του παρελθόντος, την στιγμή που η φωνή της θα ακούγεται στη Ευρώπη, θα αποτελέσει την ολοκληρωτική καταστροφή για το κόμμα της «ψευτοδεξιάς».

Το παρόν άρθρο όμως δεν γράφτηκε για να «ευλογήσει» της αρετές των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά για να αναδείξει την γελοιότητα των σχεδίων της ΝΔ ταυτόχρονα με την ποιότητα των δικών της στελεχών. Έτσι, η ηγεσία της ΝΔ, επιμένοντας να μην αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι έχουν αλλάξει, ότι οι νέοι άνθρωποι θέλουν ειλικρίνεια και όχι κίβδηλες υποσχέσεις, συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο υποτιμητικό τρόπο.

Έτσι τα «τσακάλια» της ΝΔ αποφάσισαν οι ευρωεκλογές να γίνουν με 42 αντί 21 υποψηφίους (μήπως και πάρουν καμιά ψήφο παραπάνω) ανά ψηφοδέλτιο! Όσο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κατεβάζουν διπλούς υποψηφίους, έναν «αντάρτη» και έναν «καθαρό» νεοδημοκράτη. Μάλλον δεν τους ενημέρωσε κανείς ότι διπλοί υποψήφιοι ίσον μισές ψήφοι, αν και αυτοί περιμένουν να τις αφαιρέσουν από την «Ελληνική Αυγή» (πράγμα που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί).

Ο Πανικός, από την εποχή της μάχης του Μαραθώνα, διοχετευόμενος από το θεό Πάνα στους εχθρούς του Ελληνισμού, τον έσωσε πολλές φορές. Το σίγουρο είναι ότι είναι κοντόφθαλμοι και είτε χειριστούν τις καταστάσεις ψύχραιμα, είτε πανικόβλητα, η συντριβή τους είναι σίγουρη, διότι η Χρυσή Αυγή έχει αφυπνίσει τους Έλληνες που πλέον δεν ξεχνούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου