Παρακρατικοί συριζοκομμουνιστές καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας στον Μελιγαλά


Καταγγελία για το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι συριζοκομμουνιστές στον Μελιγαλά ενόψει του μνημόσυνου για τα θύματα στην Πηγάδα: "Διατηρώ κατάστημα στην περιοχή του μαρτυρικού Μελιγαλά Μεσσηνίας. Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής ήρθε στο μαγαζί μια γυναίκα, περίπου 25 χρονών, σίγουρα Ελληνίδα, η οποία δεν είναι γνωστή, δε μένει στα μέρη μας και πρώτη φορά τη βλέπω στη ζωή μου. Ρώτησε τον σερβιτόρο ποιος είναι ο μαγαζάτορας κι αυτός με υπέδειξε. Ήρθε λοιπόν προς το μέρος μου και έγινε μεταξύ μας ο εξής διάλογος:
-Θα είστε ανοιχτοί στις 15 Σεπτεμβρίου;
-Ναι θα είμαστε, γιατί να μην είμαστε;
-Γιατί θα ’ρθουν οι φασίστες.
-Δεν κατάλαβα…
-Αυτό που σου λέω. Να τα κλείστε τα μαγαζιά σας. Όποιος δώσει φαϊ και νερό στους φασίστες θα έχει συνέπειες.
-Τι συνέπειες; Δεν κατάλαβα, ήρθες μέσα στο μαγαζί μου να με απειλήσεις; Ποια είσαι εσύ;
-Προσέξτε γιατί θα σας στείλουμε το ΣΔΟΕ.
 -Έξω από δω και μην ξαναπατήσεις.
Σηκώθηκε κι έφυγε. Βγήκα έξω από περιέργεια και την είδα να μπαίνει κατά σειρά σε όλα τα μαγαζιά. Μίλησα μετά και με άλλους μαγαζάτορες και μου είπαν ότι τους έλεγε τα ίδια που είπε και σε μένα και ότι δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν. Όλοι την έδιωξαν, αλλά οπωσδήποτε δημιουργήθηκε δυσάρεστο κλίμα στην περιοχή. Κάποιοι άθλιοι επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας εν όψει του μνημοσύνου στην Πηγάδα.
(ΥΓ): Γνωστός, ήρθε και μας είπε ότι την περίμεναν πάρα πέρα δύο μουσάτοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες κι έφυγαν….Δυστυχώς δε συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου…
Με τιμή, Γιάννης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου