Ο Ν.Μιχαλολιάκος στον ΣΚΑΪ: Συνέντευξη ή προσβολή φιλοξενουμένου;;;


Mάλλον ο δημοσιογράφος που "φιλοξενούσε" χθες τον γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένιωθε ότι κάπου έδινε εξετάσεις ή ίσως πίστευε ότι όφειλε να είναι προσβλητικός έναντι του φιλοξενούμενού του.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ευθέως" και με παρρησία ξεφτίλισε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που στηρίζεται από τα κανάλια της διαπλοκής.

Ο "αντικειμενικός" δημοσιογράφος είχε στήσει μια εκπομπή με μια σειρά προβοκατόρικων ερωτήσεων (που τις διάβαζε όλες από... μέσα), έχοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να εκθέσει τον Αρχηγό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Πέρα από το προκαθορισμένο σενάριο - που του γύρισε μπούμερανγκ- ο "αντικειμενικός" δημοσιογράφος συνεπικουρούνταν από ένα επιτελείο από το control room, έχοντας ακουστικό (!) στο αυτί του, το οποίο προσπάθησε μάταια να το κρύψει. Οι συμβουλές όμως από το control room ακούγονταν σε κάποια σημεία με τέτοια ένταση που περνούσαν και στον ζωντανό ήχο της εκπομπής. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέθεσε το "δημοκρατικό" δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο κατά τα άλλα θέλει να παρουσιάζεται ως... αντικειμενικό με τα φερέφωνά του.

Για του λόγου το αληθές η φωτογραφία από το facebook του Κώστα Μπογδάνου, ο οποίος όπως δήλωσε είναι αντικειμενικός και δεν παίρνει θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου κόμματος. Απλά, είναι μέλος στην διαδικτυακή κοινότητα "Λέμε ΟΧΙ στην Χρυσή Αυγή"...
Αυτή δεν ήταν συνέντευξη. Ήταν μία διαρκή ανοίκεια επίθεση σε έναν αρχηγό κόμματος και μάλιστα ενός κόμματος που συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά, άρα ήταν προσβλητικός και απέναντι στους πολίτες που τον ψήφισαν. Άλλο δημοσιογράφος με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και απόψεις και άλλο αγενής επαγγελματίας.
Το ότι γίναμε αποδέκτες διαμαρτυριών και ενστάσεων  από ανθρώπους που δεν θα ψήφιζαν "ούτε στην άλλη ζωή" της Χρυσή Αυγή, νομίζουμε ότι κάτι λέει για την ποιότητα της "συνέντευξης".
Aπό την οποία μόνο ο Ν.Μιχαλολιάκος δεν έχασε, αφού κατάφερε και έγινε συμπαθής σε ανθρώπους που απλά "ούτε θέλουν αν τον μυρίσουν" κατά την λαϊκή έκφραση. Κρίμα για τον ΣΚΑΪ που έχει φέρει φρέσκο άρωμα στα ραδιοτηλεοπτικά δρώμενα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου