Γέμισε το Βίτσι από τις Ελληνικές Σημαίες των Χρυσαυγιτών

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – Γέμισε το Βίτσι από τις Ελληνικές Σημαίες των Χρυσαυγιτών
Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012, στην κορυφή του όρους Βίτσι στην Καστοριά, η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, τίμησε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Εθνικού Στρατού, στη νίκη τους επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στις μάχες του Βίτσι και του Γράμμου το καλοκαίρι του 1949.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στρατιωτών του Εθνικού Στρατού. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής μέχρι τις μεσημεριανές ώρες και ήταν η μαζικότερη των τελευταίων χρόνων. Συναγωνιστές και απλοί φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου από τους γειτονικούς νομούς της Καστοριάς, της Φλώρινας, της Κοζάνης, των Γρεβενών, της Έδεσσας και από όλη σχεδόν τη Μακεδονία έδωσαν το παρών στο αγωνιστικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής.
Το κίνημα μας εκπροσωπήθηκε από τους Βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο (Β’ Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής), Αντώνιο Γρέγο (Α΄ Θεσσαλονίκης) και Αρτέμη Ματθαιόπουλο (Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου). Αξίζει να τονισθεί πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δίνεται στη Χρυσή Αυγή, βήμα για να μιλήσει επισήμως, στην εκδήλωση. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν οι «κακοί», «γραφικοί φασίστες», και κάθε χρόνο επιβεβαίωναν τα δημοκρατικά τους φρονήματα οι οργανωτές της εκδήλωσης. Όμως είμαστε οι μόνοι που έχουμε μείνει πιστοί στις Ιδέες μας και στο ραντεβού μας με την Ιστορία, όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε οι μόνοι που πηγαίνουμε Νεολαία σε αυτήν, και παρόμοιες, εκδηλώσεις. Καμία αντιπροσωπεία από το «μεγάλο-αντικομμουνιστικό» κόμμα, όπως ήταν αναμενόμενο και δύο γραφικές παρουσίες από τους σύγχρονους Εφιάλτες του Ελληνικού «πατριωτικού» χώρου, κατάλαβαν πολύ γρήγορα πως ο κόσμος αναγνωρίζει την Αλήθεια μόνο στο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στην ομιλία του, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, τιμά σήμερα τη μνήμη αυτών οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι εναντίον των κομμουνιστο-συμμοριτών για να είναι σήμερα ελεύθερη και Ελληνική η Μακεδονία. Η αριστερή ιδεολογική  τρομοκρατία, η καθύβριση του Εθνικού Στρατού και η παραχάραξη της ιστορίας με τα ψευτοδιλήμματα του δήθεν «εθνικού διχασμού», δεν πρόκειται να αλλοτριώσουν τον απλό Έλληνα πατριώτη, η Χρυσή Αυγή το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα έδωσε και σήμερα, την απάντηση του σε όλους αυτούς που λοιδορούν την Εθνική μνήμη.
Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε το παρόν σε αυτήν την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης. Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες από την περιοχή μας παρευρέθησαν στο χώρο, αψηφώντας την κούραση και τα χιλιόμετρα, πιστοί στην Ιστορία και ενάντια στη Λήθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου