Έχουν κιοτέψει οι αστυνομικοί μας;

RADAR: Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικα  ΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Καραντίνες, σεισμοί, τσουνάμι και…  σφυρίχτρες!

Καραντίνες, σεισμοί, τσουνάμι και… σφυρίχτρες! | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ | antinews.grΚαραντίνες, σεισμοί, τσουνάμι και… σφυρίχτρες! | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ | antinews.grΚαραντίνες, σεισμοί, τσουνάμι και… σφυρίχτρες! | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ | antinews.gr

Πέντε χρόνια ζήσαμε την απόλυτη σουργελοποίηση της χώρας με τους συριζαίους που μας κυβερνούσαν και που έφτασαν τη χώρα ένα κλικ πριν από τον γκρεμό.

Στον οποίον δεν πέσαμε αφού μάλλον έβαλε το χέρι του ο περίφημος «θεός» της Ελλάδας, ή μπορεί και η ομάδα Ε, οι ΕΛ κ.ο.κ. Ποιος ξέρει;

Λείπει και ο Χαρδαβέλας για να μας το αναλύσει…

Όπως τελευταία λείπει από τις οθόνες μας και ο χαρωπός Δρ Σύψας… Τι απέγινε άραγε;

Εν πάση περιπτώσει, οι συριζαίοι μας κούνησαν μαντήλι, κι εδώ και ένα χρόνο και κάτι μας κυβερνούν οι «άριστοι».

Όπως π.χ. ο Πέτσας, ο Κουμουτσάκος, ο Καραμανλής o νεότερος, η Κεραμέως, και άλλοι τέτοιοι παρόμοιοι σωτήρες με τεχνογνωσία και γραβάτες.

Άλλαξε τίποτα όμως;

Μπα….

Τουναντίον, το έτος που διανύουμε είναι κατά γενική ομολογία, και κατά πολλούς το χειρότερο έβερ.

Τόση μαυρίλα, τόση γκαντεμιά, είχαμε να δούμε από την εποχή του μπαμπά Μητσοτάκη, ο οποίος για κάποιους ήταν μπροστά από την εποχή του, πουλώντας βραχονησίδες, Μακεδονίες κλπ., αλλά ο κατά τα άλλα σοφός λαός δεν τον είχε εκτιμήσει επαρκώς.

Ευτυχώς όμως ο σοφός λαός που λέγαμε συνήλθε, και έτσι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον υιό, πάντα στα πλαίσια της προεδρευομένης κληρονομικής τηλεοπτικής δημοκρατίας που έχουμε ως πολίτευμα.

Ο οποίος υιός ανέλαβε τα ηνία του τόπου σαν από καιρό προετοιμασμένος, με αισιόδοξες υποσχέσεις, πραγματικά κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, θέληση για μεταρρυθμίσεις, και άλλα πολλά που ακούγονται ωραία στα αφτιά.

Έλα όμως, που η γκαντεμιά είναι μάλλον κληρονομική, οπότε ένα χρόνο τώρα και τι δεν είδαμε;

Ντου «προσφύγων» στα σύνορα, εξεγέρσεις και φωτιές προσφύγων στα χοτ σποτς, επιθετικές ενέργειες της φίλης Τουρκίας του κουμπάρου Ερντογάν, επέλαση πανδημίας, λοκ ντάουν, καραντίνες, οικονομική δυσπραγία, εγκληματικότητα στα κόκκινα, πυρκαγιές, σεισμούς… ακόμη και τσουνάμι.

Ένας μετεωρίτης μένει για να κλείσει το 2020, και να πούμε ότι τα είδαμε όλα.

Πάντως, ο Κυριάκος έχει έναν πιστό σύμμαχο, που τον στηρίζει νυχθημερόν.

Δεν αναφέρομαι στις χιλιάδες των φανατικών χειροκροτητών του, που στάζει το στόμα και το πληκτρολόγιό τους μέλι όταν αναφέρονται σε αυτόν, ελπίζοντας μάλλον σε διορισμό, αλλιώς δεν εξηγείται τόση αφοσίωση… αναφέρομαι όμως στα συμβατικά ΜΜΕ… ναι αυτά που χρηματοδοτήθηκαν εκτάκτως και γενναιόδωρα από την κυβέρνηση για να μας ενημερώνουν υπεύθυνα.

Κάτι το οποίο κάνουν, μόνο που το υπεύθυνα μάλλον σημαίνει ό,τι τους υπαγορεύει το Μαξίμου και ο Νικ Χάρντ.

Εξ ου κι εδώ και μια δυο εβδομάδες, έτσι ξαφνικά, σταμάτησε κάθε κουβέντα για το ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ το οποίο συνεχίζει κανονικά τις βόλτες του εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ακούτε τίποτα γι’ αυτό;

Μέχρι πρότινος, παρακολουθώντας ειδήσεις, ψάχναμε όλοι τα στρατιωτικά μας pay books, έτοιμοι να σπεύσουμε στις μονάδες επιστράτευσης και να τσακίσουμε τον Τούρκο.

Και ξαφνικά το αφήγημα άλλαξε.

Επανήλθαμε στον κορονοϊό, τον οποίο είχαμε ξεχάσει, αφού τα ΜΜΕ τον είχαν τρίτο και τέταρτο θέμα, μετά τον χωρισμό της τάδε μοντέλας, και μετά την είδηση για το νέο σχήμα στο δείνα σκυλάδικο… χώρια τα μασαζοκαλσόν, οι κηραλοιφές και το Μάι Στάιλ Σακς.

Επανήλθαμε όμως στον ιό, με τα κρούσματα να αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο, και με τους ειδικούς και μη να ξεκινάνε στα πάνελ από το πρωί και να συνεχίζουν ως τα μεσάνυχτα, με ενδιάμεσα διαλείμματα για τα μασαζοκαλσόν και τα φίλτρα νερού που λέγαμε, μαυρίζοντάς μας την καρδιά.

Εν τω μεταξύ η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε μια νέα Γιουχάν, σε ένα νέο Μπέργκαμο, με χιλιάδες κρούσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων μάλλον κόλλησαν από τις ουρές για τα rapid tests στην παραλία, τα οποία διαφήμισαν με ζέση τα ΜΜΕ.

Μέχρι και ο δήμαρχος της πόλης κινητοποιήθηκε, κι άφησε τους ποδηλατόδρομους στην άκρη, ασχολούμενος και αυτός με το φλέγον θέμα του ιού.

Και να ξανά μανά καραντίνα και λοκντάουν για τους απείθαρχους Θεσσαλονικείς, με κλειστό το αεροδρόμιο, προφανώς κατόπιν εντολής του «ειδικού» Νικ Χάρντ, αν κρίνω από την προχειρότητα των οδηγιών (ΝΟΤΑΜ), που άλλαξαν εκ των υστέρων καθώς άφηναν χιλιάδες ξένους τουρίστες εγκλωβισμένους στην ευρύτερη περιοχή (Πιερία, Χαλκιδική, κλπ), ψάχνοντας τρόπο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, με τις πτήσεις απαγορευμένες (εκτός κι αν ήταν για business reasons!!!!!).

Από κει και πέρα είχαμε και εξελίξεις στο διαχρονικό ζήτημα των «αχουριών» ΑΕΙ μας, που φημίζονται παγκοσμίως για την ανομία η οποία τα χαρακτηρίζει, με συμμορίες Τσετσένων, Νιγηριανών και άλλων, που σε αγαστή συνεργασία με τους «μπαχαλάκηδες» τα έχουν κάνει άντρο τους, πουλώντας ναρκωτικά και κάνοντας καταδρομικές επιθέσεις κάθε τόσο εναντίον φοιτητών και καθηγητών έτσι για ξεκάρφωμα.

Με τελευταία επιδρομή εκείνη που χάρη στη νοσηρή φωτογραφία του σχεδόν απαγχονισμένου πρύτανη βγήκε στη δημοσιότητα, θυμίζοντας ότι η πολυδιαφημισμένη κατάργηση του ασύλου από την κυβέρνηση δεν ήταν παρά μια ακόμη τρύπα στο νερό.

Ουδενός μπαχαλάκια το αφτί ίδρωσε με την κατάργηση του ασύλου.

Ίδρωσε όμως εκείνο του Κάλαχαν υπουργού Προ. Πο, ο οποίος αμέσως επενέβη επικηρύσσοντας τους δράστες με 100.000 ευρώ (των φορολογουμένων).

Οι οποίοι αν συλληφθούν (αν λέμε) θα δικαστούν μετά από 5-6 χρόνια για … πλημμέλημα.

Και οι οποίοι αν εκτός από θρασείς είχαν και κουκούτσι μυαλό, θα έβρισκαν κάποιον αχυράνθρωπο, θα τον κατέδιδαν με τη θέλησή του, και θα τσέπωναν τα 100 χιλιαρικάκια, με τον «ένοχο» να απολαμβάνει τιμές ήρωα στους κύκλους των αντιεξουσιαστών.

Παρεμπιπτόντως, τον Παππά δεν θα τον επικηρύξουν;

Πάντως εκτός από τον υπουργό, παρενέβη και ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας μια νέα (άοπλη) πανεπιστημιακή αστυνομία.

Βέβαια, όχι ακριβώς άοπλη, αφού όπως ακούγεται από κύκλους του υπουργείου Προ. Πο. οι νέοι «Ράμπο» που θα διοριστούν θα είναι οπλισμένοι με … σφυρίχτρες και (δικά τους) κινητά, για να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία μόλις μπουκάρουν στο χώρο οι τραμπούκοι μπαχαλάκηδες.

Οπότε, οι νομοταγείς φοιτητές, καθηγητές και πρυτάνεις, θα μπορούν πλέον να διακονούν το ακαδημαϊκό τους έργο χωρίς φόβο, απερίσπαστοι…

Θα τους προστατεύουν οι σεκιουριτάδες με τις σφυρίχτρες.

Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, έχετε δει κάποια παλιά βίντεο με πλάνα από (σπάνιες) διαδηλώσεις φοιτητών και άλλων επί χούντας;

Όπου ένας αστυνομικός με στολή και πηλήκιο παίρνει στο κυνήγι δεκάδες διαδηλωτές;

Ενώ σήμερα ένας μπαχαλάκιας με μολότοφ «κυνηγάει» μόνος του δυο διμοιρίες ΜΑΤ;

Τι έγινε; Είναι πιο γενναίοι οι σημερινοί διαδηλωτές;

Έχουν κιοτέψει οι αστυνομικοί μας;

Μπα… απλά τότε, έναν να έπιανε ο «μπάτσος», οι δικοί του θα τον ξανάβλεπαν σε πολλά τέρμινα, ενώ θα έβγαζε και τραγούδι γι’ αυτόν ο Μίκης ή ο Μάνος Λοίζος.

Ο φόβος είναι που φυλάει τα έρμα… Μια διαχρονική αλήθεια.

Οπότε, αν δεν αλλάξει η νομοθεσία, έτσι ώστε να μπουν μέσα μερικοί για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι, όσες άοπλες αστυνομίες, και όσες επιπλέον διμοιρίες ΜΑΤ και να στηθούν, οι μπαχαλάκηδες πάλι θα κάνουν ό,τι γουστάρουν, πάντα ατιμώρητοι και στο απυρόβλητο… Εξάλλου μέχρι και πρώην πρωθυπουργός τους σιγοντάριζε, κάνοντας αστειάκια για τη σχετικότητα των μολότοφ… αν είσαι από μπροστά ή από πίσω δηλαδή.

Λοιπόν, να μια μοναδική ευκαιρία για τον Κυριάκο να σπάσει αυγά και παράλληλα να κερδίσει πόντους με τους νοικοκύρηδες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήδη δηλώνουν κοψοχέρηδες.

Να αυστηροποιήσει τη νομοθεσία, και όχι μόνο για τους μπαχαλάκηδες, μπας και ηρεμήσουν οι «συνήθεις ύποπτοι» και μπας και ξαναδούμε κανέναν σκληρό κακοποιό στη φυλακή, κι ας διαμαρτύρονται ο Παρασκευόπουλος και ο Κουράκης..

Αλλιώς θα έχουμε μια από τα ίδια, όσες σφυρίχτρες κι αν διαθέτουν οι νέοι Ράμπο των πανεπιστημίων… ακόμη και αν τους εξοπλίσουν με … σάλπιγγες ή τρομπέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου